Bookmarks

Khan Wars

Alternativni nazivi: Khan Wars

U srednjem vijeku, građanske ratove, tisuće krvavim leševa, vlastite dvorce i vojske & hellip; sve ovo (i malo više) nudi online igra Khan Wars. Najvažniji zadatak & ndash; prikupljanje trupe za odbranu svoje zemlje, čije granice su prošireni kroz osvajanja brave ostali igrači su oduševljeni razumijevanje igre Khan Wars online.

Važan i laquo; & raquo;: plus ne morate instalirati na računalo bilo koje aplikacije. Budući da je igra je bazirana na pretraživaču, sve što je potrebno & ndash; je da se ide korak Registracija Princely rata. Nakon pokretanja ovaj fascinantan svijet borbe.

Naravno, morate brinuti ne samo o velike pobjede na bojnom polju, ali io njihovoj dobrobiti. Počevši da igra u Kneževoj rata, vi ćete naučiti da morate izgraditi svoju vojsku da kopaju zlato, željezo, i odredbe za kasarne. I za njegovu uspješnu održavanje je poželjno da se nauči na trgovinu svim minirane sredstva na tržištu.

Khan Wars & nbsp; online igra, nudi mogućnost izbora između 11 nacija, svaka sa svojim bonusima i vještine. Ali, u stvari, prijenos i laquo; fronte & raquo;, od kojih je jedna ćete morati dati prednost, fokusiranje ili specifikacijama, ili vizualni žalbu, ili na vlastitu intuiciju (u zagradama su dati bonus vještine, resurse ili vojske): & nbsp; [ 1]

* Arapi (odredbe + pješadija);

* Bugari (zlato rudarstvo + strelice);

* Britanaca (zlato + opsada uređaj);

* Franks (proizvodnja proizvoda od drva + konjica);

* Nijemci (željezo rudarstvo Isporuka + bonus);

* Vizantinaca (Healing na bojnom polju + + strelice proizvodnja od drva);

* Viking (Fe + strelice);

* Litvanci (imaju jedinstven vojnika i ndash; generali koji su poboljšano zdravlje i veće nego kod drugih, sila);

* Mongoli (zid oštećenje + krađa sredstava od drugih ljudi keš);

* Rusichi (proizvodnja proizvoda od drva + opsade oružja);

* Japanski (trgovina + pješadija + odredbe).

Član u igri Khan Wars također će vam omogućiti da uronite u povijesno dobro organizovani proces, u kojem je dovoljna točnost i relevantnost. Sve navedeno je postojala u našem narodu i ndash; Real & ndash; svijetu i također su učestvovali u ratovima odbrane, i napadaju njegovi suvremenici na podnabratsya vojno iskustvo i postati respektabilan protivnik.

Khan Wars igre online na svojim principima u oblasti taktika je pomalo kao Ukupno Var. U svim postoji 16 borbene jedinice na usklađivanju i dobrog upravljanja koja ovisi o pozitivnom ishodu bitke. Svaka strategija je presudna preliminarni izračun lokacije u strelce, konjica i pješadija

Registracija Khan Wars vam daje i mogućnost da se pokaže u cijelosti svoje strateške talente, stavljajući vojnika u većini svrsishodno za vas naručiti. Proces je prilično nezgodno, jer kako bi se uspješno igrati igru ​​Khan Wars online, morate ispitati sve karakteristike i karakteristike postojećih snaga ovdje, pa onda na odgovarajući način uzeti u obzir sve detalje upotrebe jedinstvene jedinica. Leveling gameplay princa rata, što bi vi radije da igra, može izvesti u kontekstu trinaest dostupnih vještine.

Zaključak: igrati online igra Khan Wars & ndash; proces je prilično fascinantno, ali ne računa na navijače i laquo; casual & raquo; na rođen taktičari i stratezi, um-puše. Ako je posljednji izjava odnosi konkretno na vas, onda zanemarite ovaj browser-čudo se održati, definitivno ne isplati se.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more