Bookmarks

Kraljevi i Legends

Alternativni nazivi: Kraljevi i Legends

Igra Kraljevi i legende & ndash; Ovo online igra dizajnirana u stilu IMO. Kraljevi i Legends online igrao iz preglednika.

Igra Kraljevi i Legends omogućava igračima da preuzme ulogu King. Vi ćete dobiti, , i koristiti posebne karticama koje pozivajući bića speluje , i [ 1] napad čudovišta, kada se borite protiv njih.

Da biste saznali što je u kraljeva i legende registracija, morate pročitati informacije, koji je opisan u tekstu koji slijedi:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Prijava na sajt kraljeva i legende.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; U njemu ćete naći na početnoj stranici obrasca za popunjavanje da se registruju u igri.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; U njen tip prvu ćeliju u vašem e-mail adresu.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Misli lozinke za igru ​​i zapišite ga u drugoj ćeliji.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kako bi bili sigurni da ste unijeli točnu lozinku, ponovite ga u narednih ćeliji. Napišite to sama, da se ne zaboravi.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ako se slažete sa svim pravilima sajta i privatnost politika stranice, a zatim postavite kvačice u željenom ćeliji.

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kliknite na crvenu tipku sa riječju i laquo; Kostenlos spielen & raquo; .

Također se imati priliku da se registruju na službenoj stranici u Facebook-e klikom na plavi gumb ispod prethodnog obrasca za registraciju s natpisom & laquo; Mit Facebook Kalendar & raquo;.

Igra je kal browser game, tako da ne morate brinuti o snazi ​​vašeg personalnog računara, dok je brzina interneta u kombinaciji s njim. U ovom slučaju, podrazumijeva se da ako je računalo je slaba, high-speed Internet može i laquo; inhibiraju & raquo;.

Play Kraljevi i legende ćete graditi svoje kraljevstvo, prikupljanje različitih kartica.

The Kings i Legends igrati hoćete, kada su suočeni s takvim trkama:

1. Korisnici. Ova klasa se oslanjaju uglavnom na borbu čoveka sa čovekom. Možete Ne boj se da uronite u prava bitka , koji može biti ili pješice ili na konju.

2. Vilenjaci. Elven trupe odaberite borbi na daljinu . Oni koristi luk i , snažan magija u da zadrže svoje neprijatelje na udaljenosti . U zbog mnoštva oni brzo gube energiju i postaju slabi.

3. Mongrels. Oni je puno mogućnosti. Ali od glavnih prednosti je jedinstvene pokret na bojnom polju.

4. Dead. Ovi vojnici odbijaju da umru, i, na kraju, da se drže u najmanju priliku za život. Njihovo prisustvo i izgled uzrok straha u svoje protivnike.

5. orci. Ovo je su izuzetno Hardy se sa velikim brojem snage, dakle, od , to je teško pobjediti .

6. Goblinima. Zbog svoje nizak , oni mogu brzo povećati za ulaz u bojno polje. Njihova snaga leži u njihovom broju.

7. Demoni. Čak i ako je od zahtjeva na prvi nije impresivna, su u rasponu vještina može čak [ 1] najjači staviti protivnike na koljenima.

& nbsp;

Kraljevi i legende Online & ndash; Ovaj izvanredan igra s puno avantura i bitaka. Ne treba ti ništa, osim kako da se prijavite i pokazati da ste pravi igrač, a vi se ne bojite poteškoća. Sretno vam Kraljevi i legende!

 

Kraljevi i legende online prijave