Bookmarks

Kings Age

Alternativni nazivi: The Age of Kings

u Kings Godine igra na ploči apsolutno sve ljubitelje online strategija, a posebno ljudi koji su ludi o srednjem vijeku, vitezova i dvoraca. Vi ćete postati kralj, a može preći mačevi u feudalnom ratovima s drugim igračima na mreži. Postanite moćni i uz vašu dozvolu će biti podignut novi i stari gradovi isprazniti.

igrati igru ​​& nbsp; Kings Godine online morate biti usvojen jednostavan upis u igri & nbsp; Kings Age. Vi samo trebate:

1. Izaberi svoje ime igrača.

2. Odaberite novu lozinku poznat samo vama.

3. Unesite e-adresu.

4. Potvrdi svoj ugovor sa glavnim odredbama i zaštitu podataka.

5. Nakon toga, vaš e-mail će biti poslan e-mail iz igre i klikom na link iznad slova počnete online & nbsp igranje igre; Kings Age.

Kada je registracija & nbsp; je Kings Age više, morate odabrati svijeta (karta) koja će početi razvoj vašeg grada. Glavne razlike u kartama koje imaju mape za početnike i iskusne igrače. Pošto još niste razvili grad i svoja iskustva u izgradnji bolje izabrati & nbsp; & nbsp igrati; Kings Godine na karti za početnike. Ostali igrači na ovoj kartici će odgovarati vaš nivo.

Kings Godine online igra počinje za vas kao vladar malog dvorca i okolne krvi nekoliko jutara zemlje, što je još nekoliko vaše dostavljenih bavi u rudarstvu resursa. Sada to ovisi o vama da li ovoj zemlji pretvoren u veličanstveni glavni grad tvog kraljevstva.

Dvorac je srce vašeg naselja. Što je viši nivo brave imate, brže izgradnje na zemljištu. Kada je vaš dvorac do nivoa 15, moći ćete za rušenje zgrada. & Nbsp;

Online igra & nbsp; Kings Godine donosi malo realizma na činjenicu da ne možete beskrajno da spasiti resursa. Ona je ograničena na veličinu vašeg skladišta. Što je veća skladište, više resursa možete spasiti. Ako je za pohranu je puna, to će zaustaviti vađenje resursa. & Nbsp;

The Kings Godine online razvijaju svoje objekte za vađenje resursa (pilana, lomljenog kamena, rudnik za rude, mlin) Vidjet će povećati rast tih resursa u vašem skladištu.

Kao što je u razvoju grada vas će biti na raspolaganju, kao što su zgrade:

Utočište. Evo ti građani će moći da se sakriju od neprijateljskih napada i zadržati neke od resursa.

Barak. Ovdje napraviti novačenje vojnika i poslati ih u rat. Što je viši nivo kasarne, više tvoji vojnici. & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & nbsp;

gradskih zidina. Kada napadaju neprijatelja dvorac povećanje borbene sposobnosti vojnika.

verziju. Ovdje birate paket životinje za karavane za jačanje trgovinskih veza.

tržištu. Na tržištu možete kupiti različite robe i šalju svoje karavane pre. Što je veća tržišta, više karavani.

The Alchemist. Evo ide razvoj svih vrsta neobične stvari, ipak, korisno je vaše kraljevstvo.

Memorial. Ovo je statua u centru naselja, koji se mogu graditi samo ako ste sve zgrade su dostigli maksimalni nivo. Korist od ogromne statue i ndash; povećava zaštitu vaše trupe u zamku za 50%. & Nbsp;

Igra Kings Godine Online pruža vam dosta fleksibilan izbor trupa. Svaka jedinica ima kapacitet i specijalizacije.

Ako imate dovoljno novca i vremena da se pripremi visokokvalitetne vojske, možete posegnuti za zapošljavanje poljoprivrednika. Alone, oni su vrlo slabi, ali zbog njihovog velikog broja, i poboljšane performanse u zaštiti dvorca, može spasiti nevolje.

Spear nije vrlo jak protiv drugih pješadija jedinicama, ali dobro protiv montiran vitezova. Templari & ndash; stopala vojnika s mačevima. Prilično opasan za drugu nogu jedinice. Strijelci su uvijek sporednu ulogu. Tu je i Berserk. Grupe vitešku konjica potrebne za brzo i drobljenje udaraca.

Za izviđanje neprijateljskih snaga, možete zaposliti usluge špijuna. Za napad brave u igri i dao ovna Katapult (trebushe).

Vaša tvrđava će biti proslavljen u kraljevstvu svim interneta, zahvaljujući svojim uspješnih kampanja i karavani dostigao najudaljenije dijelove svijeta i da će donijeti sa sobom neispričane bogatstvo. Vaše ime će se pomenuti sa strahopoštovanjem i poštovanjem. Kings Age ček čeka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more