Bookmarks

Kralj avalona

Alternativni nazivi: Igra King of Avalon, KoA, KVK

Igra King of Avalon - priča o vitezovima okruglog stola prepričana

Ako ste ljubitelj legende o kralju Arturu i njegovim vitezovima, onda je on-line strateška igra za Android King of Avalon baš za vas. Ovdje se isprepliću priče Merlina, Morgane, Balthazara, kralja Artura i ostalih likova koji se susreću na vašem putu.

Sve započinje blistavim dvorcem i konjanikom koji s izvješćem juri prema vratima dvorca. Morganske trupe opkolile su grad, trebate odlučiti šta dalje. Kao pravi branitelj dvorca, odlučite stati do kraja i obraniti grad sa svim njegovim stanovnicima. Ova faza je obuka za igru. Zbog toga se od vas traži da izgradite kasarne i započnete zapošljavanje trupa. Paralelno s vašim akcijama, u dvorac stižu pojačanja koja će vam pomoći da se riješite većine neprijatelja. Morate se oduprijeti, jer su svi vaši saveznici već propali. Vaše se trupe spremaju za borbu, ali iznenada se pojavi Merlin, uzrokuje da čarolija prekine tok bitke u vašu korist. Morganske trupe su odvezene nazad. Ovde počinje vaša priča, priča o kralju Avalonu.

King Avalona na računaru je prvenstveno strateška igra, većinu vremena morate se baviti izgradnjom i razvojem svog dvorca. Dvorac je vaše uporište, vaše uporište moći. Razvijte to uravnoteženo i bit ćete nepobjedivi. Nakon početne bitke sa Morganom, vaši su subjekti sačuvali zmajevo jaje koje ćete ubuduće moći koristiti i uzgajati vam zaštitnika koji diše vatrom. Ali prvo stvari.

Prvo poglavlje

Prvo ćemo započeti obnovu grada. Tvrđava je centar dvorca i bastion za vas i vaše vazale. Podignite nivo tvrđave na drugi nivo. Tada nam se nude da gradimo staju. Omogućit će zapošljavanje konjice. Gradimo ih i naređujemo obuku prvog konjskog odreda. Dok se jahači pripremaju, mi ćemo pokušati izaći preko dvorca i napasti čudovišta koja nas okružuju. Izabrat ćemo najjednostavniji, prvi stupanj i poslati ćemo svoj prvi odred u bitku. Ovo su prvi koraci koje poduzimamo da bismo dobili svoju prvu nagradu.

Drugo poglavlje

Sad pazimo na naše jaje. Odlazimo u zmajevu špilju i koristimo eliksir koji nam je dat za dovršavanje prvog poglavlja. Izgleda da jaje oživi, u200bu200bispuni se bojama i čini se da će uskoro puknuti. Ali za to će vam trebati još jedan eliksir. Stoga se vraćamo obnovi grada i akumulaciji vlasti. Da biste poboljšali čvrstoću na 3. nivou, morate da poboljšate zid na 2. Krenuli smo prema zidu za izgradnju farmi i pilana. Riječ je o osnovnim rudarskim objektima za snabdijevanje i regrutovanje trupa. Nakon toga pokušavamo napasti čudovište višeg nivoa. Imajte na umu da ćete za uništavanje okolnih čudovišta dobiti resurse i artefakte, kao i napumpati svog heroja. Ovo je važno, jer što je viši nivo čudovišta, to je veća i nagrada. Trebamo samo graditi kolibe za strijelce i vršiti njihovu obuku. Osim toga, za zid naših zgrada gradimo šatore koji će biti smješteni tamo. Više šatora - više trupa koje možemo unajmiti. U međuvremenu je drugo poglavlje završeno i možemo se pozabaviti našim budućim zmajem.

Treće poglavlje

Krug poziva omogućit će poziv prvog zmaja, a eliksir primljen za dovršavanje drugog poglavlja pomoći će u tome. Koristimo ga na našem jajetu. Plamen se pali i daje nam razumijevanje da je zmajeva duša živa i da će se ponovno roditi. Na njemu koristimo vatrenu kuglu i voilu, zmaj se preporodi i spreman je da vam posluži! Brzo smislimo ime za njega, sad će mu samo odgovarati. Činilo se da je Morgana osjetila buđenje moći i odmah poslala mali odred trupa u napad. Pripremite se za bitku!

Brzo poboljšajte tvrđavu, zid, izgradite univerzitet, naučite vještinu odbrane i podižite nivo zmaja. Imajte na umu da s povećanjem razine dobijate bonuse, i obrambene i napadačke. Deluju na vaše vojnike. Čim to učinite, zmaj uzleti u zrak i jednim vatrenim dahom uništi Moraganske trupe.

Sve, vaše obrazovanje je završeno i možete raditi kraljevske poslove, sami obavljati sljedeća poglavlja i boriti se za slavu i čast!

Zgrade u vašem gradu koje će trebati graditi i postepeno razvijati:

  • rakovi
  • staje
  • Strelište
  • opsadna radionica
  • Ambasada
  • kovač
  • Univerzitet
  • Zmajeva pećina
  • zmajeva pećina
  • zaštitni zid

Preuzmi King of Avalon - kliknite na gumb za igranje Kinga Avalona, u200bu200bbit ćemo preusmjereni na mjesto s kojeg preuzimamo BlueStacks android emulator. Pomoću njega instaliramo Kinga Avalona i uživamo u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more