Bookmarks

Ubijanje kat 2

Alternativni nazivi: Ubijanje kat 2, KF2, KF 2

Gaming Killing Floor 2: jedan protiv vojske zombija.

u svibnju 2014. Tripwire Interactive - programer i izdavač, objavio je najavu pucačkog žanra vodeće osobe u smjeru užasa i 21. 04. 2015. Pojavio se u ranom pristupu igri Killing Floor 2. Radovi u tijeku za godinu su došli tri dopune, a igrači mogu preuzeti Killing Floor 2 s novim likovima, područjima, oružjem i vještinama.

Koristeći Unreal Engine 3, izdavač nudi preuzimanje Killing Floor 2 za PC, ali je izjavio da se opcija za PlayStation 4 također priprema za lansiranje.

Ostale karakteristike igre uključuju režime jednog korisnika / više korisnika i ruski interfejs, dok je glas i dalje engleski jezik.

Priča i trenutci igre.

Killing Floor 2 nastavlja da razvija temu prethodnih serija, i još jednom igrače u smrtonosnu zamku. Mesec dana posle nedavnih događaja, i tamo ste u sredini zaraženih u Evropi. Naučni eksperimenti Horzine Biotech Corporation dali su neuspjeh, a na ulice su izašli zombi Toli toli klonovi. Njih vode žeđ za krvlju i ubistva i zaustavljaju invaziju čudovišta samo na oružje.

Potrebna je radikalna akcija za uspostavljanje reda u kontaminiranim područjima, a veza ne funkcionira, vojska se raspršila, vlada se nije nosila sa situacijom i nestala. Svuda kaos, i nekoliko preživelih se nadaju da će pomoći heroju, koji će se sigurno pojaviti kada postane stvarno loš.

Superman koji se ne boji ići u najzagađenija mjesta, najtopliju točku i uništiti neprijatelje čovječanstva svim raspoloživim oružjem, predodređeno da postane vama. U opremi ćete naći vatreno oružje koje se može koristiti u bliskoj borbi. Naravno, čudovišta u blizini su preopasna, ali je neizbježno ako je streljivo isteklo.

Područje za istraživanje i skidanje je ogromno i nastavlja rasti. Sada dostupno 8 kartica:

Igrokam se može kombinovati u grupe do 6 osoba, čisteći mapu od mutanata i šefova.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Paljenje Paris
 • Evacuation Point
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs

Prvo dolazi nekoliko valova mutanata napada, i samo ako oni odražavaju, tu je glavni neprijatelj. Sa svakim novim "plime" borba postaje sve teža i povećava se broj neprijatelja, među njima i novi oblici koje je teže uništiti.

da se nosi sa novom kugom, gleda kako trgovac jednom odražava novi talas mutanata kako bi dobio smrtonosnije oružje i zaštitu od direktnog kontakta. Odmah postoje i druge korisne stvari, sposobne da podrže snage u slučaju povrede kako bi pomogle u kretanju terena i drugim stvarima.

Postoji pitanje novca, jer trgovac nije Deda Mraz, poklon i ništa ne daje. Novac za vas neće biti problem ako ste ubili svakog mutanta koji će vam donijeti prihod i vrijedno iskustvo.

Još jedna stvar koju moramo zapamtiti, ići na lov ne očekujte ogromnu gomilu, brzo ćete natopiti sve neprijatelje i zagrebete moolah. Što je vaša kompanija veća, brojnija vojska zombija, a šefovi su ozbiljniji. To nije da uništi glavnog šefa igre Ubijanje kat 2 na PC-u, igra je gotova. Razlike u multiplayer verziji i modu strelica nije usamljen, samo da bi ubili čudovišta.

Sistemski minimalni zahtjevi

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
 • OP 4 Gb
 • Profesor: Intel Core i5-2500 / AMD FX- 8320
 • Zvukovaya kartica: kompatibilna sa DirectX 9. 0c
 • Video kartica: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more