Bookmarks

Khan Wars

Alternativni nazivi: Khan Wars

Khan Wars online & ndash; free browser-based multiplayer strategija igra iz kompanije XS softverom. Osnova gameplay se bitka između različitih naroda koji žive u virtualnom terenu. Sve to šta god da radiš, bilo da je to izgradnja ili resurs vađenje je učinjeno kako bi se razvili svoju državu i da poveća svoje borbene snage. Uostalom, samo jaki neće se bojati da napadnu neprijatelja, a zatim da uživaju u vrtoglavom pobjede. Ali to ne znači da, bez izvršenja samih napada, nećete biti uvučeni u borbi. Vrlo često je potrebno da se brane od agresora i bolje se pripremiti za takve sastanke. Ne loiter! Stvoriti robustan vojska i učestvuju u velikom ratu!

Da igrati Khan Wars dovoljno računalo sa prosječnim parametrima. Dakle, ne brini o zahtjevima sustava. Ako je postojala želja i ndash; pridružiti. Uronite u atmosferu će pomoći u borbi protiv Khan Wars registraciju. Račun je stvoren kako slijedi: ušao u igru ​​oko imena, e-mail adresu i lozinku. Po defaultu, pristajete na korisnički ugovor. Budite spremni & ndash; Sada će početi burne život!

& nbsp; Prije svega, da odaberete koje narod vi želite igrati Khan Wars. Dobro razmisli, jer je do kraja runde će biti nemoguće da ga promijeniti. Svaki narod ima svoje karakteristike, vlastite specijalne jedinice i udruživanjem, dobit ćete upravo one bonuse, čime je ovaj narod. Općenito, postoje 11 od tih naroda: Arapi, Litvanci, Goti, ruski, Percy, Franks, Bretonci, Mongoli, Vizantinaca, Bolgartsy, Nijemci, & nbsp; japanski. Ova raznolikost omogućuje vam da odaberete najprikladnije opcija.

Kao što uključuje gameplay, osim beskrajne pokolj. Svaki igrač je dužan da se bave razvojem i razvojem njihove imovine. & Nbsp; Svi objekti su podignute na području svog dvorca. Morate imati farmu, zlatni rudnici, rudniku željeza, i pružiti sami sa resursima. Takođe morate voditi brigu o kasarne i štale da bude, gdje trenirati borbene jedinice. Ne zaboravite o tako važnim objektima kao zaštitni zid, Cache, katedrala, toranj, skladišta i štale. Ne radi bez tržišta, konobe, Bolnice. I za uzgoj stvarno treba kovacnicom, mlin i razne radionice. Samo to gradi sve, možete biti sigurni. U stvari, dvorac i ndash; Vaš dom. Dakle, stvoriti za sebe u njoj ugodnom okruženju! Uzgred, tokom vremena možete povećati broj brave koje su pod vašom kontrolom. U suprotnom, zašto bi trebala osvajanja? No, u ovom slučaju postoje ograničenja. Jedan igrač može odlučiti istovremeno na više od jedanaest brave.

Što se tiče sredstva pripadaju ekonomske zlato, željezo, drvo, hrana. Sve ovo se dobija na različite načine. Međutim, postoje i resursi, kao što su stanovništvo i lojalnost. Razviti stanovanja, da se više ljudi. To se koristi za obuku jedinice i poboljšati učinkovitost zgrada. Pa, kada su mnogi stanovnici, pokušaj da ih ne ostavi na njihovu sudbinu. Javno povjerenje u vlasnika dvorac vymeryat lojalnost. Tko ne želi poštovanje! Biti mudar vođa!

Da vidimo, od & nbsp; koji će se sastojati od naših vojnika. Bez vojska igrati igru ​​Khan Wars je jednostavno nerealno. Dakle trupe su podijeljene u sljedeće tipove: Strelci (samostreličari, Strelci, Royal Strijelci) Horse trupa (svjetlo konjica, strijelci na konjima, izviđači, teška konjica), planinarenje trupe (Axemen, Mace-nosilac, Mačevalac, Pikenёr) i opsade motora (Taran, Ballista, Katapult). Tu su i specijalne snage, koje za svaki narod i ndash; vlastiti. Ključnu ulogu u stvaranju strategije igre vitezova. Oni će biti na čelu vaše vojske. U razvoju Kraljevine vitezovi igraju važnu ulogu. Postoje 4 klase vitezova: Marshall, vlasnik zemljišta, trgovac i Spy. Svaki tip lik ima svoje aktivne i pasivne sposobnosti. Knights zarađuju svoj autoritet kroz iskusniji komandu vojski i uspješnu realizaciju brojnih misija.

Game & nbsp; Khan Wars bilo koji korisnik ne ostavite da odstoji u stanju mirovanja. Uostalom, ona je ostavila mnogo različitih zadataka. Pripremite se za implementaciju vojne, ekonomske i jednostavne zadatke. Dragi navijači vojnih bitaka, upis u igri Khan Wars čeka na vas! Pridružite se sada i provode svoje slobodno zasićenih.

& nbsp;

& nbsp;

 

Khan Wars online registracije