Bookmarks

Kartuga

Alternativni nazivi: Kartuga

& nbsp;

online igre Kartuga & ndash; free preglednika gusar strategiju sa RPG elementima, koji se odvijaju događaja u realnom vremenu. Zahvaljujući Kartuga Online možete osjećati kao pravi lopov, a smanjiti za otvoreno more, a zatim vstrevaya u opasne ogrebotine. Čitav svijet je otvoren sa svojim Ocean istraživanje. Osjećati kao gospodar nepreglednim prostranstvima! Firma InnoGames & ndash; izdavač igre, pobrinuo se da korisnici neće biti dosadno. Puno zanimljivih stvari dolaze neustrašiv putnike. Imaš svako pravo da napadne trgovačkim brodovima da pljačkaju grad, da se raspravlja sa snagama pravde, da učine sve što je moguće da se obogatio. Pirate život je idealan za one koji nisu navikli da sjedi i dalje. Potrebno je ogromnu količinu energije za obavljanje brojnih zadatke različitih poteškoća, uspio poboljšati svoj brod, da pokrije sve potrebne aspekte, obećavajući razvoj. Ako se odlučite za igrati Kartuga, treba uzeti u obzir da je sada projekt je u fazi zatvorenog beta testiranja. Stoga Kartuga Registracija i ndash; to je jednostavno zahtjev za poziv u igru, a ne direktan pristup razjarenog lude avanture. Ali, ne brini vašu želju da se ostavi bez nadzora. Vrata u virtualni svijet će biti otvoren za sve došljacima.

Pridružite se igra Kartuga zahtijeva punjenje takvih polja: korisničko ime, lozinku, e-mail adresa. Onda ste prihvatiti korisnički ugovor, onda možete očekivati ​​pismo navedenu e-mail. Drago mi je da su sistemske zahtjeve za igru ​​apsolutno nije precijenjena. U prisustvu modernog preglednika i high-speed internet, možete lako igrati sa kompjuterom, pa čak i prosječan parametara.

Dakle, odakle počnete Kartuga igrati? To ide bez rekavši da akvizicijom broda. Prije nego što odete jedrenje, pripremiti brod u skladu s tim. Imajte na umu da je poboljšanje brodova vas će biti angažovani u cijeloj igri. Razvoj istog karaktera je zbog akumulacije iskustva. I još i ndash; to bolje. Nakon što napreduju kroz gameplay nudi pristup desetine različitih vještina. Svaka za sebe bira stil igre. Srećom, igra nudi mnogo mogućnosti koje doprinose slobodu izbora. Get barem, na primjer, različite vrste brodova. Možete odabrati upravo ono što draži srce i osjetiti na brodu pravi sreće.

Kartuga igra zahtijeva korištenje taktika. I što je najbolje od ovih pitanja unaprijed dogovoriti sa članovima tima. Da, to će biti mnogo više koristan da se ujedine, a ne pokušava osvojiti slavu. Tim akcija još nema štete, a čak naprotiv. Pogotovo jer je tim borbena igra & ndash; prilično impresivan prizor, a da se uključe u njima samo po sebi neće uspjeti. Saznajte kako da sporazumno riješiti probleme unutar tima, ne gube svoje prijatelje za ništa. Priuštite uz dužno poštovanje za svaku stranku, ko god on bio. Usput, možete izabrati ulogu inženjera, Uništitelj ili Defender. I iako imaju različite funkcije u zajedničkom djelovanju svakog tima donosi mnoge prednosti. Upišite znakove razlikuje po tome što imaju jedinstven način razvoja, svoj stil i zanimanja. U skladu s tim, u ulozi koju izabere da se prilagode lični vozilo.

U single player kampanju u igri je više pogodan za pumpanje vještine gusar. U osnovi igrate igru ​​Kartuga, Uživanje u različitim režimima multiplayer. Pokušajte sve raspoložive da shvate šta najviše je pravo mjesto.

Osim beskrajne borbe i treba baviti pitanjima kao što su lov na blago, transport robe, razvoja nauke, oblasti istraživanja, oslobađanje drug u nevolji, naoružavanje brodova. Važno je napomenuti da je igra se odvija promjena istorijskih epoha. Ovo eliminira monotoniju & ndash; i nikad ne dosadi vraća na zabavu. Neka sada vaš partner će biti više zanimljiv i bogat. Sretno!

 

Kartuga online registracije