Bookmarks

Just Cause 3

Alternativni nazivi: Just Kaus 3

Igra Just Cause 3: luda avantura.

Developer Studios Avalanche i izdavač Square Enix su pozvani u otvoreni svijet akcije sa elementima potrage. Just Cause 3 je postao dostupan sa 1. 12 2015. godine, godinu dana nakon objavljivanja.

Navijači hrabrog Rica Rodrigueza mogu skinuti Just Cause 3 za PC, ali vlasnici najnovije generacije konzola također nisu ostali uskraćeni, jer je također razvijena za One Xbox platforme iz PlayStation 4.

Izlazak novog dijela nije ostao nezapažen od strane kritičara vodećih zemalja, te je dobio visoke ocjene za otvoreni svijet i velike mogućnosti za stvaranje haosa na mnogo načina. Igrači koji su uspjeli skinuti Just Cause 3, izrazili su pozitivno mišljenje nakon što su prošli nekoliko zadataka.

Život na ivici.

Glavni junak Rico Rodriguez, naoružan do zuba i sa istom omiljenom kukom. Sada djeluje kao borac protiv diktature podmuklog generala Di Ravella, koji nastoji da uspostavi svoju vlast ne samo na ostrvu Medići, već širom svijeta.

U novom delu Just Cause 3 na PC-ju Rocky je dobio više prostora za manevre, a sada ga ništa ne zadržava u borbi. On se kreće kroz pet ekosistema sa izuzetnim pejzažima i impresivnim, realističnim pejzažima, istražuje pećine i penje se na zgrade.

A padobran i udica mu pomažu, kojim se on može zakačiti za helikopter, kamen i tlo da im se približi, a zatim izabrati novi pravac kretanja. Uz to, on može uhvatiti ljude i objekte, au planiranju sa padobranom istovremeno pucati na objekte.

Na parceli ćete vidjeti sve vrste oružja:

  • Bjelovanje aviona
  • Sudna
  • RPG
  • Surreal cars
  • Flare guns

Valuta kockanja je eliminisana, što je uvelo kreativan pristup izvlačenju nove opreme, ali i komplikovalo misije. Sada, ako Rico uđe u tenk, neprijatelj ima način da probije svoj oklop, tako da borba neće biti za život.

Mehanika "Rampage Destruction" izaziva iznenađenje u obliku novih ciljeva i zadataka čim stignete do neprijateljske baze i uništite je. Međutim, između različitih baza i gradova biće moguće teleportovati odmah.

Još jedna zanimljiva mehanika "Reset Rebel". Igra se može pauzirati i lako možete odabrati predstavljeno oružje, vozila i opremu iz menija. Nakon odabira municije, on postaje dostupan za upotrebu.

Igra izgleda veoma kreativno, jer je to cilj koji su postavili programeri. Rico može uništiti sve zgrade i objekte, spomenike, kipove, mostove, nebodere i druge zgrade na mnogo različitih načina, koristeći raspoloživu opremu.

tehničkih bodova.

Čak i prije puštanja igračke, glasine o mogućim poslovnim modelima u obliku mikroplata i besplatnog širenja, ali kreatori proizvoda ih su raspršili, rekavši da se Just Cause 3 može kupiti samo po cijeni. Među opcijama predstavljen je standardni set i proširen sa dodacima: "Na moru", "Na terenu", "U zraku", ekskluzivnom padobranskom i vatrenom krilu. Također je moguće kupiti dodatak posebno, ali je poželjno ako već imate glavni dio Just Kaus 3.

Za pokretanje igre, imajte na umu minimalne sistemske zahtjeve, ali što su više, lakše ćete upravljati procesom.

  • OS: 64bit; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
  • prostor na disku: 45 GB
  • RAM: 6 GB
  • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) ili AMD Radeon HD 7870 (2 GB) sa DirectX 11
  • Procesor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz ili AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more