Bookmarks

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Alternativni nazivi: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Procesor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Grafička kartica

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi Outcast drugi dio jedne od najpopularnijih kompjuterskih igara na osnovu motivima univerzuma Star Wars: Jedi Knight je za razliku od uobičajenih strijelaca, jer postoje oružja na raspolaganju je igrač ne samo na velike udaljenosti, ali svetlosni, kao i vi možete koristiti Silu u sukob sa neprijateljem.

Radnja Star Wars: Jedi Knight 2

Igra se odvija dvije godine nakon završetka događaja iz prvog dijela igre. Glavni junak Kyle Katarn, ponovo u strahu podleći na tamnu stranu sile, napuštajući svoje sposobnosti i baca njegov lightsaber. Protagonist je Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast odluči da se vrati u struci plaćenika trupa pomaže New Republic da završi na zadnjem ostaci carske snage. U toku jedne misije, Kyle ide u pratnji svog starog prijatelja Jan Ors na jednom od pobunjenih planeta, gdje se sastaju the Dark Jedi Desann, koji su naučili pobjednik Kyle Jerec i otima Jen. Pokušava da spasi svog partnera, Kyle priznaje u borbi Dessanu primjene sile protiv njega, a njegov prijatelj je ubijen. Oklemalas Kyle je bijesan i ide u Dolini Jedi da povrati snagu. Protagonist vraća u Inner Sanctum od Star Wars, Jedi Academy, 2. generacija koja je već pripremila nam Luke Skywalker. To bi trebalo da pokupi Kyle svoj mač ostavio u skladištu. Od tog trenutka počinje lov za svoj Dark Jedi Dessau, koji vas vodi kroz svjetove Star Wars: Jedi Knight 2.

Izgled

Poseban procjena je igra dostojan vizualnog komponente, ispunjen s prekrasnim specijalnih efekata i dobro dizajniranih modela karakter. Sve, apsolutno sve u Star Wars: Jedi Academy 2 obavlja na najvišem nivou, od heroja i završava običnih Imperial Stormtroopers. Pod model igre likova i pokreti su napravljeni. Igra je vrijedan igranje čak i ako je samo da se vidi kako se dostojanstveno leti na termogranate eksplodiraju, napad kao nalet proteklih desetak Blaster snimke. Zvuk se također nalazi na odgovarajućem nivou i svi vizualni čarima su duplirani odličan soundtrack, koji utiču na sve, čak i odjek iz prošlosti leti zrakom Blaster.

Da sila bude s tobom

igra Star Wars: Jedi Knight zaista transformisan, jednom u rukama protagonista dobiva Lightsaber borbenih zamjenjuje Blaster. Sve ovdje će odlučiti o brzini i pare koja teče, graciozan pokrete ali koristi će biti lišen čak superiorniji u broju ozbiljnih neprijatelja grupe. Sve to će biti popraćeno vrtoglavim flips i salta, prevrtanje kombinacije i udara groma. Vještine glavni lik će rasti u cijeloj igri i broj dostupnih otkucaja, trikovi i akrobatski salto s njim. U poređenju sa prvim dio sistema za prikupljanje čestica nestao snage leševa poginulih neprijatelja, a sada Kyle može sama proizvodnju energije, što je potrebno neko vrijeme da se ne koriste svoje sposobnosti. Najuzbudljiviji bitka će Vas čekati u bitku sa buntovnog Jedi, tako da ne provode sve snage u borbama s jednostavnim Stormtroopers.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more