Bookmarks

Juggernaut, Juggernaut

Alternativni nazivi: Neodoljiva sila

Juggernaut online & ndash; & Nbsp; jedan od najboljih browser igara danas pripada žanru MMORPG, što znači da & nbsp; će igrati u tijelu svoj lik, neće biti u stanju da ga razvijati tijekom bitke protiv drugih igrača, čudovišta i dovršavajući zadatke.

Online igra & nbsp; Juggernaut vrši pomoću trodimenzionalni motor i laquo; Unity & raquo;, koja vam omogućuje da koristite grafikon da biste se prebacili na drugi novi nivo u pretraživaču RPG igrama. Posebna stavka vrijedi spomenuti detalji bitke, posebno uzbudljiv izgled za korištenje magije.

Vidi, & nbsp; Koji su zahtjevi sistem stavlja Juggernaut online igra.

Minimalni zahtjevi za PC:

& bull; Povezivanje na Internet & nbsp;

& bull; Free port 33120 za & nbsp; jugger. ru & nbsp;

& bull; Pre & nbsp; Flash Player 10. 0 & nbsp;

& bull; Rezolucija ekrana od 1024 x 768 piksela & nbsp;

& bull; PredustanovlennyyUnity Web Player 2. 6 & nbsp;

& bull; Internet Explorer 6. 0 ili iznad

Preporučena & nbsp; Sistemski zahtjevi:

& bull; High-speed pristup Internetu

& bull; Display Rezolucija & nbsp; 1280 1024 piksela & nbsp;

& bull; Pentium Core 2 Duo procesor 2000 MHz & nbsp; ili AMD 3200+

& bull; Grafički čip 128 MB & nbsp;

& bull; Zvučna kartica (možda ugrađen)

& bull; Pretraživač u Internet Explorer 7. 0 ili više

& bull; Nedostatak firewall i proxy servera. & Nbsp;

& bull; RAM 2048 MB & nbsp;

Prijavite u igri & nbsp; & ndash Juggernaut jednostavan; Potrebno je da popunite neki tekst polja:

  • Ime vashogo karakter
  • e-mail adresu, što će biti ime

Isto tako, prilikom registracije, od vas se traži da se obratite igri račun sa jednim od računima na društvenim mrežama. Password i Confirm Password & nbsp; poklapaju sa lozinku mailbox.

trenutno radi dva igra server Relic i utopija. Kao poklon, za ono što ste potrošili vrijeme, & nbsp; Datum & nbsp; Juggernaut će vam omogućiti da odaberete jedan od 5 subjekata i sa kojima ste i početi utakmicu. Izaberite karakteristike vašeg PC koji omogućava da se računar odaberite odgovarajuću skup parametara igre. Juggernaut & nbsp; online & nbsp; registracija ne treba mnogo vremena, i možemo početi skidanje klijenta, koji je preuzet od strane tehnologije p2p.

Juggernaut online igra ima visoke kvalitete grafike.

Desno od prvog nivoa ćete biti u mogućnosti da pokažu svoje sposobnosti borbenih i taktičkih sposobnosti i već na nivou 15 imat ćete izbor jedne od zaraćenih strana & ndash; Liga Free and Steel kohorta.

Zanimljiv tačka gameplay je da koristite rukavice snagama. Ova stavka može dobiti prilično bilo kojeg igrača. Rukavica vam omogućava da kombinujete snagama u razbijanju udaraca sekvence koje bi bilo fatalno za svoje neprijatelje.

igrati igru ​​& nbsp; Juggernaut online može biti kao ubijanje čudovišta sam i na taj način poboljšati svoje vještine i posebne napada & laquo; šefove & raquo; & Nbsp; koji sam, ne piše da se natječu, ovo bi trebalo da pomogne tim, klan.

Poseban Klasni neprijatelji iz svemira & ndash; Jedu je vrlo moćan čudovišta koji su spremni da se uništi ovaj uzbudljiv svijet. Igrati online & nbsp; Juggernaut najbolje društvo koje će biti u stanju da formiraju klan.

U online igra Juggernaut postoji nekoliko vrsta klasa: rudarstvo i proizvodnja. Svaki lik može savladati vještinu samo jedan od njih. & Nbsp; za rudarske struke je potrebno za postizanje razinu pristupa 7. do Keeper na raskrsnici i izvršiti zadatak. & Nbsp; U budućnosti će biti moguće promijeniti profesiju.

Rudarski profesija je podijeljena na:

& bull; Witch Doctor

& bull; Elementalist

& bull; Istraživači

pomoćnik skupština resursa na prvi ćete služiti Gremlin, koja se može razvijati i unapređivati. Nakon postizanja 12. razinu, možete odabrati drugi asistent

Play & nbsp; Juggernaut bez & nbsp; Proizvodne profesija je također prilično teško. Nakon postizanja 7. nivoa potrebnog da dođe do raskršća Ereyu u direktorij i obavljaju mali potragu. Kada vas zatraženo da odaberete jedan od ovih profesisy kao:

& bull; Snape

& bull; Znakoved

& bull; Caster

Pri postizanju 13. nivo, možete postati kovač ili Demonology. Zahvaljujući Juggernaut & nbsp; da igraju RPG je više zanimljiv, jer je u ovoj igri su izmišljena originalan asistenata i mogućnost paralelnog razvoja nekoliko specijaliteta. & Nbsp;

Juggernaut igra će vas zavesti u uzbudljivi svijet avanture!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more