Bookmarks

Jagged Alliance

Alternativni nazivi: Jagged Alliance

& nbsp;

Igra Jagged Alliance Online & ndash; browser-based igranje uloga multiplayer turn-based strategije. Kreirao Gamigo zapanjujući akciju svidi korisnicima funkcije kao što su realistične 3D grafiku, veliki izbor jedinica zarade, sposobnost da stvori svoju firmu, veliki arsenal oružja, šarene bitku sa stvarnim igračima, uklanjanje prepreka stvorio umjetne inteligencije. & nbsp; Jagged Alliance Online je dostojan nastavak prethodnih projekata. Na kraju krajeva, on je zadržao karakteristike igre sličnih predmeta, a stekao dodatnih prednosti koje ga razlikuju od drugih virtualne zabave. To zahtijeva igrača da na pravi način ispuniti svoju misiju da pumpa plaćenike koji pripadaju vojsci, zabrinut zbog oružja i taktiku da se razvije. Izazov impresivan neprijatelja i pokazati što može biti najbolji od najboljih!

popis sistemskih zahtjeva nisu odvratiti svoje neba. Gameplay je vrlo pogodan za slijedeće konfiguracije PC: OS Windows XP ( SP 2) / Vista / 7; Core 2 Duo 1. 8 GHz; Video 512 MB ( GeForce 8800 / ATI 2600); DirectX 9. 0s; 2 GB RAM-a; 3 GB hard disk. Ako su svi ovi parametri su normalni, Jagged Alliance Online Registracija će dati pristup jednoj od najuzbudljivijih strijelaca Interneta. Stvaranje račun & ndash; proces je prilično brzo. Pridružite u igri Jagged Alliance Online predviđa uvođenje ime igre, e-mail adresu, lozinku i prihvatanju Sporazuma korisnika. Nakon toga možete lako korak u svijet brutalnog rata i stvoriti svoju kompaniju.

Na početku, morate odlučiti na kojoj klasi pripada protagonista. Od pet grupnu nastavu (Sentinel vojnik naredba, snajper strijelac i vojnici) Možete odabrati bilo koji vending. Onda morate birati uslugu plaćenika. Jedinice u igri se naplaćuje više od 60 vrsta. Morate naučiti da izaberete najprikladniji, tako da je formirana jedinica ljudi koji znaju kako da obavljaju različite funkcije. Play Jagged Alliance Online Vidjet ćete, visina plaćenika. Svaki od njih je više ili manje obdarena parametara kao što su izdržljivost, vještina, percepcija, refleksi preciznost. Pobrinite se da njihove vještine poboljšati & ndash; i vaše šanse za uspjeh će se znatno povećati!

Važno je napomenuti da postoji posebna jedinica za maskiranje. Potrebno je samo da daju potrebnu plaćenika oružje. Problemi sa ovom nastaju. Uostalom, rat u toku su stotine vrsta i oružja, i oklop.

Svako ko počinje Jagged Alliance Online da igra da prođe provedbu misije. Savladali u ovom svijetu, vi ćete biti u mogućnosti da obavlja složenije zadatke. Igra ima mnogo različitih borbene misije! Glavna stvar je ne lijen! Što se tiče PVP sistem, sastoji se uglavnom od borbi sljedeće vrste:

- Deathmatch, gdje pobjednik je onaj koji ostaje u igri barem jedan plaćenik;

- Hunter nagrada za hvatanje;

- Search & amp; Destroy, koji će se baviti uništavanje ciljeva neprijatelja, dok su branili svoje objekte.

Svaka pobjeda & ndash; To samo po sebi je vrlo sladak osjećaj. Ali osim toga, ti će dobiti novčanu nagradu. Niko još odbio počasni bodova ili bonus u obliku goriva.

Glavna značajka ove igre je mogućnost da se u odnosu prema drugim igračima. Dostojan protivnik automatski odabir sistema Matchmaking. Što je veći vaš ugled, jači neprijatelj.

Usput, igrati igru ​​ Jagged Alliance Online će biti lakše ako kupite zlato poluga. Prvo, s obzirom na mali besplatni zlato, ali onda će morati kupiti. Međutim, ovaj prijedlog je po vašem nahođenju.

Dragi navijači uzbuđenje, vjeruj mi, da nećete zažaliti! Ova igra je stvarno odličan način da se podigne adrenalin u krvi! Pretpostavimo da je u teškim realnosti rata je uvijek u pratnji Sretno!

 

Jagged Alliance Online registracija