Bookmarks

Jade Dynasty

Alternativni nazivi: Jade Dynasty

Ako ste & ndash; poznavalac najboljih orijentalnog okusa, nemam ništa protiv mudrost drevnih bogova i da su spremni da prođe avanturistički heroj, dobrodošli u Jade dinastije. Online igre Jade dinastije će cijeniti inovacije i značajke koje osiguravaju svoje popularnosti među ostalim MMORPG igrama.

Minimalni sistemski zahtjevi:

1. Operativni sustav & mdash; Windows & reg; ME, 2000, Windows 7, Vista x32;

2. Procesor & mdash; Intel Pentium IV 1500 MHz;

3. Grafička kartica & mdash; 64 MB

4. RAM & mdash; 1 GB;

5. Od & nbsp; 5 GB slobodnog prostora na tvrdom disku.

Pa, za početak igre, morate popuniti standardni obrazac registracije stranice Jade dinastije. To možete učiniti na svom zvaničnom sajtu, gdje klikom na link istog imena, morate:

& bull; Unesite svoju valjanu e-mail;

& bull; odredite lozinku;

& bull; invent korisničko ime pod kojim ćete znati igre i foruma;

& bull; Više se pridruže u igri Jade dinastije nudi prihvaćate uvjete potrebne sporazuma, da se upoznaju sa pravilima igre i postojeće kazne;

& bull; Pritisnite i laquo; up & raquo;.

sledi preuzimanje igra klijenta na računaru instalirati i na taj način dobiti pristup u igru. U Jade dinastije, možete igrati pritiskanjem odgovarajućih prečicu na radnoj površini ili u & laquo; Start & raquo;. Kada prvi put uđe u igru ​​će morati odlučiti na jednoj od predloženih servera i ući - ste naveli u koraku Jade Dynasty Registracija - ime i lozinku.

Sljedeći korak je & ndash; stvarajući svoj lik. Nakon što ste se odlučili na putu, morat ćete izvršiti vrlo važan izbor & mdash; frakcija. Ukupno ima pet:

1. Skysong (good iscjelitelja) i rarr; poboljšanje zaštite, tretiraju ranjene i mrtve oživi;

2. Jadeon (good Rangers) i rarr; od & laquo; Horse & raquo; - Napad iz daljine, ali slaba u gužva, pogotovo u obrani;

3. Vim (zlo rezervoari) i rarr; i jak napad i obrana; Avaj, ovo se ne odnosi na grupu i napad iz daljine, tako da je akumulacija neprijatelja je da napadne samo kada je apsolutno neophodno;

4. Lupin (zlo plaćenici) i rarr; imaju niz različitih napada vještina;

5. Modo (Necromancer i vukodlaka) i rarr; najvjerojatnije, oni se mogu pripisati sile zla, iako niko ne zna istinu o svojim namjerama. Oni su u mogućnosti da se pretvori u borbu u moćan stvorenja i piti život iz protivnika.

Igra Jade Dynasty Online poseduje sledeće osobine koje ga razlikuju od drugih free MMORPG:

& bull; Zahvaljujući razvoju besklasnog, možete kreirati svoj, jedinstveni ratnik. U velikoj mjeri zahvaljujući ovom konkretnom igrati igru ​​Jade dinastije online & mdash; zadovoljstvo.

& bull; Raznolikost dostupnih zadatke: legendarni, i klan, i sve vrste lova čudovišta i blaga i kvesty- putovanja, studija, istorijski.

& bull; znatnu količinu Jade dinastije online tamnicama.

& bull; Jednostavna navigacija sistem: u zadatke postoji poseban način pokazivač plus & ndash; kliknite na pravom mjestu kartica automatski osigurava prolaz u ovom trenutku.

& bull; mogu kreirati svoje oružje i oklop (Kraft).

& bull; Mnoštvo vozila.

& bull; Ako dobijete vlastiti ljubimac sigurno će igrati Jade dinastije će biti zanimljivije i lakše. Većina ovih kućne ljubimce, možete dobiti u divljim područjima ili u bilo kojem drugom mjestu.

& bull; Jade Dynasty online igra koja pruža igračima neverovatan let balonom s mačevima.

& bull; modernizacija oklopa, oružja i izgled.

& bull; možete igrati online Jade dinastije u potpunosti samo u komunikaciji s drugim igračima. Osim toga, tu je vrlo razvijen sistem saveza.

& bull; vi ćete biti u mogućnosti da uče vještine i romantične, Udruženja, ponovo, da uđe u formalni brak.

Čistoća, krhkost i neverovatna ljepotu svijeta Jade dinastije zbog srodstva s povijesti drevne Kine. Na samom početku hoćete samo usamljen Paladin, ali s vremenom će steći vještine koje vas najviše privlače. Na kraju krajeva, morate shvatiti tajne besmrtnosti, i pamet uz upornost se ne boli. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more