Bookmarks

Infinuum

Alternativni nazivi: Infinuum

Infinuum online - je browser fantazija igra s odličnim grafike, raznolikost karaktera, originalan sistem borbe i veliki igra World & nbsp; iz različitih lokacija.

Igra je bazirana na sučeljavanje dviju velikih sila: tehnološki napredne Kraftlanda čiji stanovnici se oslanjaju na moć vaše oružje i oklop odbrane i Magic Elliari sa moćnim škola borbene uroka, koji pristalice radije koristiti u borbenim i munje plameni loptice. Odabrati ono što bliže - oružje ili magija?

U Infinuum možete igrati preko preglednika, ali na maloj brzini internet veze za cijelu utakmicu, poželjno je instalirati klijenta. U isto vrijeme, online igra & nbsp; Infinuum ima sljedeće sistemski zahtjevi: 1 GHz Celeron, 512 MB RAM, 100 MB prostora na tvrdom disku, Adobe Flash Player 10.

da počnu igrati igru ​​& nbsp; Infinuum online zahtijeva registraciju u igri Infinuum. Registracija & nbsp; Infinuum predviđa resurs mailbox Mail. ru. U suprotnom, kliknite na Infinuum upis u dijalogu, unesite svoje podatke, ime i lozinku mailbox.

Odlazak u ovoj utakmici, proći ćete kratkog kursa da nauče načela ratovanja, kupuju stvari u trgovini, kreće između lokacija.

Svaka nacija je predstavljena četiri klase karaktera, razlikuju po svojim karakteristikama. Bronemaster imaju kraftlandtsev i Varvari na elliari - dobru odbranu, ali oni imaju prosjek inteligencije u prsa. Assassin i Assassin - imaju prednost brzog napada, ali to je vrlo ranjiv. Ranger i Mage su samo za kretao. Oružar i Druid može zamijeniti bilo koji borac, jer oni imaju jednako sposoban za sve druge klase. Za promjenu karakteristika distribucije karakter ne može, oni ovise o klasi sadašnji nivo, a efekat oklopa.

To nema smisla odmah žuriti u bitku, poželjno je dobiti početnike različite vještine. Na primjer, naučiti korisne profesija - oružar, farmaceuta ili alkemičar. Profesionalni razvoj će dodatno ojačati svoj lik. Da biste dobili struke će morati izvesti poseban zadatak. I općenito, kako bi svoj lik može razviti i ostvariti nove razine, morate izvesti razne zadatke: ubiti čudovišta, učestvuju u konkurenciji, štite karavani. Sve ovo se dešava u ogromnom većina svijeta igre. Da biste se kretali između lokacije su posebni portali. U svakom od raznih šarenih lokacija, te upoznao sabljastog Yeti planinski trol ili zmaja. Usput, lov za zmaja je vrlo profitabilna, iako opasna stvar.

Imajući dostigao nivo 3, vi ćete biti u mogućnosti da izaberu način razvoja karaktera, ulazak u kult obožavanja Klirikanov dobrote i koristi ljekovite magiju ili kult malefičnom primjenu psovke i crnu magiju. I u stvari, u oba slučaja ćete dobiti mnogo novih mogućnosti i sposobnosti. Nakon 5 nivoa, možete dobiti reputaciju Hunter goblini koji će vam dati posebne prednost u igri.

Infinuum online igra s prilično zanimljiv sistem borbe. Borbe se može voditi kao jedan-na-jedan, a uz učešće nekoliko igrača. Sve bitke odvijaju u poseban prostor, a zahtijevaju da obavljaju određene radnje. Combat je turn-based i nema poseban taktika potrebna računa snagu i pravac udara. Ako je neprijatelj naoružan samo gužva, ima smisla da se u poziciju, ali ako ne možete pucati iz daljine, to je najbolje da se krene naprijed i napad.

Dakle, igra & nbsp; Infinuum preporučuje za one koji su privučeni na zadatke online igra Infinuum im pružaju u velikom broju i raznolikosti.

Osim toga, igrati online Infinuum - je da učestvuje u takmičenjima, stvaraju klanovi, ili samo razgovor.

 

Infinuum online registracije