Bookmarks

IMVU

Alternativni nazivi: IMVU

da bi voleo da razgovaram u vrlo živo i često dogovorio da upoznaju nove ljude, ali igra je samo za vas IMVU. Ovaj projekt je već pridružio više od osamdeset miliona ljudi iz svih krajeva Zemlje, i aktivno sudjelovati. & Nbsp; Za učešće u igri postoji, bilo ograničenja boravka i prebivališta. Zamislite ispred vas otvara ogroman malo prostora da se sastanu i razgovor u formatu 3 D . Svaki od učesnika u igri, koji nisu željeli biti u mogućnosti da daju prednost karakter koji voli i onda zahvaljujući njemu već upoznali s novim ljudima. A onda je vjerojatnost da je u igri IMVU online ćete biti u mogućnosti da ispune svoje srodnu dušu. I samo tako dosadno da nećete morati patiti! Kada niste prijavljeni u toku dana ili večeri ćete naći u ovoj igri, netko s kim da razgovara i biti u mogućnosti da imaju dobar provod. U ovom programu postoji posebna radnja. Evo samo tu da vide robu, shvati, možete samo nakon prve autorizacije. Kako bi se oštriti interes u ovom projektu ćemo reći nešto o vrsti proizvoda koji ima više od deset miliona, a dosljedno koriste drugi učesnici u igri. A primamljiva izglede, iako, zar ne?

Već je rečeno o tome da morate biti, kao iu svakoj drugoj utakmici online prijave. Igra IMVU registracije je potrebno kako bi se uspješno početi. Kao što je administracija projekta je dozvoljeno da se registruje sa jednim od društvenih mreža kao što su Facebook, Tweeter, Google ili bilo koje druge.

& nbsp; Međutim, ako niste prethodno registriran u više od jedne od ovih socijalnih usluga. mreže ili ne žele vezati svoj račun da ovu igru ​​morat ćete navesti podatke o obrascu za registraciju. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Da biste pokrenuli klik upis na link pod nazivom & laquo; Odaberite svoj free avatar & raquo;.

I onda pred vašim očima izgleda stranice sa formu kroz koju možeš da podesite vlastiti račun, da se registruju projekt i nastavi da igra IMVU. U početku, od vas će se tražiti da daju prednost za izgled vaše buduće heroja. Vaša pažnja je dao sistem pojedinim aspektima, muško i žensko. Daju prednost svojim izgledom, što je prilično i kliknete na nju, potvrdite okvir. Tijekom igre, ako želite, možete promijeniti sliku o karakteru koriste da posjetite prodavnicu.

U skladu s laquo; Odaberite svoj avatar ime & raquo; Morat ćete uključiti vaše igranje nadimak po kojem ćete upoznati igrače.

linije ispod morat ćete smisliti i napišite tajni kod koji je došao specijalno za ovu igru. I u sledeći red, dupliraju se, za potvrdu pravopisu. Ovo je neophodno kako bi se igrati igru ​​IMVU bezopasna i ne brinuti o tome šta vaš račun može biti hakovan. Kod koristi i brojeve i simbole.

Sljedeći red zapisati vaše e-pošte, koristite. A zatim izaberite datum rođenja.

U nastavku rekord od trenutka simbola koji su označeni na sliku kako bi potvrdili da ste osoba a ne robota; Provjerite okvir ukoliko želite primati vijesti iz igre, a zatim kliknite na & laquo; Napravite IMVU računa & raquo;, slaže sa pravilima igre .

Stavite igre klijent na računaru i počnite igrati besplatno IMVU.

& nbsp;

& nbsp; ,

 

IMVU online registracije