Bookmarks

Empire Online

Alternativni nazivi: Empire Online

Carstvo Online od sela do države.

Koncept strategije znači dobro osmišljen sistem akcija za postizanje globalnog cilja koristeći raspoložive resurse. Igra putem internetskog pretraživača Empire dostupna je milionima igrača na mreži. Izrazita karakteristika ovog projekta je ta što se sve akcije odvijaju u stvarnom vremenu, a postoji više od 30 miliona korisnika u projektu.

Počevši igrati Imperia Online, korisnik prolazi kroz jednostavnu registraciju, čiji se oblik sastoji od samo tri polja - imena, lozinke i adrese e-pošte. Nakon ove minutne procedure, igrač prebačen je na vrijeme u srednji vijek, dobija zemljište sa nekoliko kuća. Obuka se završava dovoljno brzo i korisnik nema drugog izbora nego da razmisli i stvori uspješnu strategiju kako malo selo pretvoriti u veliko i ogromno snažno carstvo. Resursi za izgradnju moćne snage u projektu su samo četiri predmeta od zlata, kamena, drveta i željeza. Koristeći um i raspoložive resurse, igrač ima dug put.

Razvijati se i dominirati.

Načini razvijanja vlastitog carstva u igri su različiti, igrači sami određuju njihov uspješan scenarij, ali ako istovremeno ne razvijete sve smjerove, tada će pristranost u jednom ili drugom smjeru sigurno utjecati na kvalitetu života građana. Zadaci u projektu strukturirani su na način da održavaju sredinu.

Game Empire Online pruža mogućnost razvoja odjednom četiri područja aktivnosti:

  • . Vojna politika Stvaranje moćne vojske moguće je tokom izgradnje specijalnih zgrada, razvoja naučne baze za proučavanje novih vrsta oružja. Jaka vojska omogućava igraču da proširi teritoriju, da se pridruži pokrajinama glavnom gradu države i formira kolonije;
  • Ekonomski rast ostvaruje se vađenjem resursa i dostupnošću industrija. Što je više građana u virtualnoj zemlji, to je više radne snage i više mogućnosti za naplatu poreza. Druga vrsta prihoda je trgovina. Možete trgovati sa drugim igračima.
  • Diplomacija i saveznici susjedi i prijatelji u igri potrebni su ne samo za stvaranje trgovačkih veza i ruta, već i za vojne saveze. Pristupanjem postojećem savezu ili stvaranju istog, igrač će, iako doprinosi u zajedničku blagajnu, dobiti tehnologiju, vojnu podršku prijatelja ili će jednostavno pozajmljivati u200bu200bnovac.
  • Kulturni razvoj treba za izgradnju lijepih gradova sa kulturnim atrakcijama, to ukazuje na snažnu ekonomiju. Igrač možda ne mora nužno proširiti svoju teritoriju vojnim sredstvima, drugi učesnici projekta možda žele da se pridruže jakom carstvu bez borbe.

Empire Online Great People ima još jednu osobinu, u njemu su dinastije vladara koje mogu akumulirati svoje vlastito iskustvo. Svaki car ima svoje sposobnosti i snage, u bilo kojoj oblasti. Primjetno je da ovi likovi žive stvarnim životom, rađaju se, odrastaju, stare i umiru. Svaki Veliki Čovjek ima talenta za nešto, na primjer, može povećati broj trupa.

U projektu Empire Online možete igrati neodređeno vrijeme, igra se odvija laganim tempom, ali korisnik se neće umoriti od dugih očekivanja, jer dok se jedan zadatak obavlja, sigurno možete obaviti i drugi. Igrači u projektu imaju priliku međusobno komunicirati, razgovarati o zajedničkim strategijama, planovima i putovima razvoja.

Posebnu pažnju treba obratiti na grafiku i zvuk. Izvrsno crtane slike i skladan dizajn zvuka oduševit će i najzahtjevnije igrače.

Jedinstveni uskrsni događaj u Empire Onlineu (traje 10-21) 04. 2020)

Uskrs je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih praznika na kalendaru. I zato ga svake godine vrlo ozbiljno shvaćamo. Ova godina se, međutim, ne razlikuje. Jedino pitanje koje biste trebali postaviti za vrijeme Uskrsa je: koliko jaja možete nositi jednom rukom? Šta ćeš uraditi drugom rukom? Pa, odgovor na drugo pitanje je očigledan - sakupljat ćete jaja! U stvari, broj jaja nije previše važan jer možete nositi koliko možete! U tome je suština događaja lova na jaja, koji će biti pokrenut u slavu Uskrsa! Počeće 10. aprila i završiti se 21. aprila.

Za one koji prvi put probaju lov na jaja, pravila su jednostavna:

    U nekim neutralnim gradovima jaja će biti sakrivena;
  • Svaki igrač može poslati špijune u bilo koji neutralni grad, a on će imati priliku naručiti svoje špijune da traže jaja;
  • Sakupljena jaja mogu se koristiti za kupovinu predmeta iz igre i pojačala;
  • Svaki put kada igrač nađe jaje, ima šansu da bude POSEBNI;
  • Volumen, Talismans, Kutije, Planovi, Čizme i mnoge druge dragocjenosti čekaju da se kupe za teško zaradjena Jaja;

Dakle, uvjerili smo vas da za Uskrs idete na Imperia Online?

Zaista se tome nadamo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more