Bookmarks

Illuminares

Alternativni nazivi: Illuminares

Igra Illuminares za začarani East

fanova Animea teško da treba da se pričaju o divnom, šarenom svetu u kojem žive njegovi stanovnici. Ali ako ste novi, i tek nedavno prožeti njegovom gracioznošću, igra Illuminares od programera Tengco, zajedno sa izdavačem GGMedia, osvojit će vas svojim čudesima, očarati krajolik i fascinirati velikom pričom.

Na prvi pogled, u tako živopisnom uglu ne može se dogoditi ništa strašno. Ali kada počnete igrati Illuminares, shvatit ćete kako lažna i varljiva ljepota može biti. Među veličanstveno rascvetanim sakurom, svečanim pagadama, bujnim voćnjacima breskve, ponekad se događaju strašni događaji, a herojski heroji se naoružavaju da iskorijene zle duhove, demone i čudovišta koja su se uzgajala na prekrasnim zemljama.

Illuminares registracija je prirodan proces za igračke zasnovane na pretraživaču, ali ako ste registrovani na društvenim mrežama, možete ih koristiti za ulazak u igru.

Izgleda da su pridošlice u bajci, ali diviti se ljepoti koja je otkrivena, ne zaboravite pogledati okolo - situacija se može brzo promijeniti. Tiha buka ili zloslutna zavijanja prekidaju tišinu, a ponekad neprijatelji napadaju neočekivano sa potpunom tišinom. Posetite skladišta Zmaja i čuvene zemlje časti, istražite zlokobne tamnice i tamnice, u kojima protivnici vole da se kriju.

Upravljanje karizmatičnim likovima, steći potrebno iskustvo za daljnje avanture. Nema nedostatka adrenalina - mnogi zadaci su povezani sa opasnostima, a prijatelji i virtualni asistenti pomoći će vam da ga pronađete.

Mi se susrećemo sa herojima

Izbor heroja u igri Illuminares je prilično lakonski:

 • Deva
 • Bestia
 • Mag
 • Wars
Svaka od njih ima svoju listu vještina, ali budući da je asortiman heroja skroman, a daljnje crpljenje je potrebno, voditi se osobnim preferencijama - s kojima bih želio provesti ostatak života u svijetu bajki.

Među vještinama heroja - sposobnost da posjeduju tri vrste oružja, kombinirajući ih s magijom, a kada sudjelujete u borbi, promijenite ih na vrijeme. Međutim, bez obzira koliko vješti ratnik ima karakter, čovek se ne može suprotstaviti neprijateljskom talasu. Oni će biti nadopunjeni njegovim talentima od strane asistenata, među kojima ima dosta interesantnih lica: pijani majstor, vila vila, nenadmašan samurajski ubojica.

U bitkama, oni će biti smireni zajedno sa vama, povećavajući veštine i stičući korisne stvari sa opremom. Cenićete njihovo učešće kada dođe vreme da vas izleči od rana ili da brzo napadnete čudovište.

Posebno želim da obratim pažnju na one kućne ljubimce koji će vas nositi na sebi:

 • Bears
 • Byk
 • Vepri
 • Turtle
 • Tigr
 • Rabbit
 • Fenix ​​
 • Drakon

Ovi nosači će vam pomoći više nego jednom kada je potrebno brzo doći do novog mjesta ili manevrirati na mjestu gdje se pakao razvija. Svaka je vredna pažnje i biće korisna, ali svaki igrač sanja o tome da se popne do trenutka kada može ukrotiti Zmaja ili Feniks.

Sve na zadatku za posao!

Illuminares borbeni sistem je čest - igrači sa igračima (PvP) i igrači protiv čudovišta (PvE). Svoju pozitivnu misiju predstavlja mogućnost ujedinjenja u ceh. U prijateljskoj publici idite u najudaljenije, tamne tamnice da ih očistite od čudovišta. Za takav prljavi posao, oslanjate se na nagrade, a iskustvo koje dobijete za uspješan rad otvorit će nove prilike. Osim toga, svaki dan ulazite u igru, učestvujete u nagradnim igrama i dobijate poklone. Niko nikada nije bio oštećen novim krilima ili oklopima Bogova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more