Bookmarks

Game of Empires

Alternativni nazivi: Game of Empires

Game Igra imperija: borba za vlast.

Srednji vijek, sa svim svojim atributima predstavlja igru ​​carstava. Ljubitelji turn-based strategije će uroniti u atmosferu vitezova, vojnih kampanja i iskorištavati za slavu kralja.

Od najranijih godina tri sile se suočavaju kao neprijatelji, izoštravaju svoje mačeve i sanjaju o rušenju lokalnih kraljeva da povedu kombinovano zemljište pod njegovim zastavom, da im se pridruže kao neutralna teritorija. Umešani sukobi:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sami kraljevi nisu hteli da rizikuju u borbi i zaposle Lords, koji će zastupati njihove interese. Izaberite sebi simpatičnu partiju koja se oslanja na grad, regrutirajte vojsku i oživite želju svog gospodara.

Game Empires vas poziva da odigrate najromantičniju eru kada nije bilo manjka avantura i šetnji, hrabrosti na bojnom polju i turnira. Naučite nijanse igre kako biste iskoristili sve značajke igračaka i mnogo sati uživanja koje ste pružili.

za zapošljavanje, izgradnju i razvoj.

Cilj je jasan - potrebno je da istražite zemlju i da ih pričvrstite svojim. Ali je u pravu i boriti se protiv konkurenata i osvojiti onu koja će biti dovoljno pametna, energična, hrabra i okretna. To se može postići stalnom praksom u kampanjama, gdje će se sigurno desiti sukobi sa neprijateljskim snagama.

Možete igrati igru ​​Empires, zapošljavajući do pet vitezova, i svaki dobija svoj tim. Završavanje zadataka savršen način da se poboljšaju karakteristike komandanta i vojske. Ne zaboravite da poboljšate strukturu grada: pilana, rudnici, kamenolomi i dr. Bogatstvo grada direktno je povezano sa uspjehom vitezova, tako da je u vašem interesu da akumulirate novac i resurse.

Srednji vijek

. godine imao je veliku vjeru u božansku moć, a vi biste ih trebali smatrati blagajnom koja se obogaćuje hranom ili zlatom. Ali samo brojanje nije vredno toga.

Sve radi postizanja cilja.

bouts ne mogu reći da je vrlo spektakularan. Protivnici se približavaju na otvorenim površinama. Svaka jedinica je za jednog od vitezova. Naizmenično, neprijatelji su razmjenjivali napade, a vojska ubijena. Kada se potpuno razbije na svoje mesto dolazi novi vitez sa svojim snagama. Ovaj nivo treba da podrži i pokuša da se poboljša, da nastavi da pobeđuje po svim tačkama.

Studijske mogućnosti igranja, uredite jedinice u ispravnom redoslijedu kako biste održali prihode grada na visokom nivou, poboljšali njihove vojnike, bolje artefakte, kupili opremu i oduševili će vas borbenim uspjehom.

pouzdani saveznik u igri Empires iPlayer podrške u trenutku opasnosti, i što je vaš status viši, vjerovatnije ćete pomoći tako što ćete stopalima staviti sve svoje talente, uključujući upravljanje ledom, požarne udare, neukrotivu magiju.

puta igrač pokreće ogromnu teritoriju označenu na karti. Istražite njegove kutke i trake od neprijatelja, postavljene na zemlji slobodne zastave, proglašavajući dio Ujedinjenog Kraljevstva. Imaćete zanimljiv posao, a put se neće činiti dosadnim. Oštro, ali tako divan svijet čeka svog vladara, spremnog da pokaže moć, mudrost, brigu, viziju i talenat komandanta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more