Bookmarks

Idle Heroes na PC-u

Alternativni nazivi: Idl heroji

Preuzmi Idle Heroes na PC - timske bitke i ne samo

Game Idle Heroes pogodno je za one koji vole RPG igre, ali ne vole trčati oko karte i dovršiti zadatke. Ovdje ćete pronaći više od 300 različitih junaka s različitim sposobnostima, koje možete prikupiti u grupu i krenuti nogom čudovišta i šefove. Igra nije dosadna, već dugo ovisnost. Svaki je junak jedinstven i ima svoje vještine i sposobnosti. Prava kombinacija omogućit će vam stvaranje nepobjedive bojne grupe.

Idle Heroes započinje s nekoliko minuta treninga. Reći će vam o osnovama igre, bitkama, vrstama i atributima heroja, njihovom zapošljavanju i pumpanju. Zato pažljivo prođite kroz trening. U početnoj fazi nećete imati mnogo mogućnosti i mogućnosti koje se otvaraju u sljedećim fazama igre. Preporučujemo da brzo započnete sa podizanjem nivoa računa. Karakteristike zgrade:

 • Battle - pošaljite timove junaka u borbu za obavljanje auto-farmi i borbu sa mafijašima. U borbama možete dobiti iskustvo, parfeme, zlato i opremu. Još uvijek postoji šansa da dobijete dvostruku nagradu.
 • Test hrabrih - stalne borbe s igračima na drugim igraćim serverima. Okupite grupu i pridružite se bitci. Imajte na umu da se nakon svake faze zdravlje vaše grupe ne vraća.
 • Toranj zaborava - unutar kule postoje razni čuvari, porazite ih i nabavite masovno kamenje i opremu. Na određenim katovima postoji šansa da dobijete heroja sa 5 zvjezdica.
 • Arena - bori se sa ostalim igračima u areni. Pobjedite, osvojite bodove i besplatne dijamante. Test šampiona otvara se petkom - trebao bi biti samo jedan. Dobit će glavnu nagradu dostojnu prvaka!
 • Magični krug je najbrži način za dobivanje novih junaka. Prikupite još srca ili svitaka prijatelja za besplatan poziv heroja. Kad se krug napuni energijom, automatski dobivate heroja 5 *.
 • Krug stvaranja jedini je način za povećanje herojske zvijezde. Prikupite potrebne resurse i materijale za poboljšanje.
 • Oltar - troši nepotrebne heroje. Zauzvrat, dobivate duhove heroja, kamenje herojevog napretka, prašinu i kamenje duše. Kamenje duše može se zameniti za heroje u prodavnici obnove. Kamenje se može dobiti i iz paketa događaja.
 • Forge - Kreirajte opremu na visokim nivoima za svoje likove. Imajte na umu da oprema koja se nalazi u kovačnici nije prikazana.
 • Lutrija - skupljajte kovanice iz lutrije, vrtite bubanj i osvojite vrijedne nagrade.
 • Black market - ovdje možete kupiti duhove heroja, heroje naprednog kamenja, fragmente junaka, opremu, pozvati svitke, karte za arenu i kovanice lutrije.
 • Seer Tree - prizvati heroje iz određenog tabora sa draguljem vidioca. Heroji 4-5 zvezdica. Nabavite i komade 5 * univerzalnih junaka. Svaki poziv pruža dodatnu želju gledatelja. Želeći dopustiti da se heroj jednog tabora promijeni u drugi. Možete promeniti heroje sa 4-5 zvezda.
 • Konoba - u kafani ispunite zadatke uz pomoć svojih junaka i dobit ćete nagradu. Dodjeljivanje dolazi u različitim poteškoćama. Za njegovo dovršenje potrebni su teži zadatak, veća nagrada, ali snažniji junaci.

Svi junaci u igri pripadaju različitim kampovima, od čega 6 komada: mrak, tvrđava, ponor, šuma, sjena i svjetlost. Sjena i svjetlost imaju bonus napada jedni protiv drugih, ostatak kampova ispred njih nema bonuse. Tama tuče tvrđavu, tvrđava tuče ponor, ponor pobeđuje godine, šuma pobedi tamu.

Idle junaci - Jedinstveni uskrsni događaj - Uskršnji bal

Koristite čekić da razbijete jaje i dobijete poklon koji se nalazi u njemu. Postoje tri vrste čekića i jaja:

 • Drveni čekić razbija obično jaje; sadrži pozvane svitke, zlatnike, novčiće od 1 milion, dijelove koža za heroje.
 • zlatni čekić - zlatno jaje; sadrži dijelove legendarnih junaka, legendarnu opremu i dijamantske čekiće.
 • dijamantski čekić - dijamantsko jaje; sadrži samo najbolje vrhunske junake, istu opremu i artefakte.

nagrada dostojnih, nastavite!

Preuzimanje Idle Heroes je jednostavno, kliknite zeleni gumb, instalirajte BlueStacks android emulator i u njemu već igrate Idle Heroes na androidu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more