Bookmarks

Hunter Blade

Alternativni nazivi: Blade Hunter

Hunter Blade Online - multiplayer online role-playing game. To će vas odvesti u svijet koji je pun opasnosti, će postati jedan od lovaca, i da će se boriti protiv čudovišta.

igrati igru ​​Hunter BladeVy može, ako je vaš kompjuter zadovoljava zahtjeve minimalne sistemske tako:

Operativni sustav - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + ili Pentium®4 3. 0. GHz

Hard Drive - 4 GB.

Video kartica - ATI X1300 ili NVIDIA 6600.

DirectX verzija - DirectX 9.

A velike brzine veze na Internet.

Hunter Blade možete igrati besplatno na službenoj web stranici.

The Hunter Blade Registracija je jednostavna i ne uzima puno vremena za to, potrebno vam je sljedeće:

1. Posjetite zvaničnom sajtu igre.

2. Na sajtu, kliknite «Sing se».

3. Unesite svoje korisničko ime za igru.

4. Unesite svoju e-mail adresu.

5. Unesite svoju lozinku.

6. Unesite svoj datum rođenja.

7. Unesite kod sa slike.

8. Stavite kvačica u odgovarajuće polje na sporazume s pravilima igre.

9. Kliknite da stvori račun «Napravi nalog».

cijelu utakmicu Hunter Blade je izgrađen na principu lova u davna vremena. Morate loviti ne samo životinje koje su izumrle, ali čudovišta koje imaju drugačiju sliku. Lov sama će se održati u različitim mjestima: tropima, šume, džungle, pa čak i glečera. Vi ste na putu da ispuni i dinosauri i zmajevi, tako da budu spremni da se sastane sa bilo bivši stanovnici Zemlje.

Nakon ulaska u igru, možete odabrati jedan od predloženih standardnih likova, kao i bilo koje vrste oružja. Također, možete odabrati svoj lik bilo odjeća, od latinskog, zaključno sa svakodnevnim odjeću. Budite spremni za činjenicu da je vaš lov može omesti čak i na vrijeme mogu biti teške snježne padavine, što će smanjiti vidljivost.

Hunter Blade je dizajniran u stilu 3D, tako da je grafika i cijelu utakmicu u cjelini neće vas ostaviti ravnodušnim, a svi pejzaži izgledaju vrlo realno.

Hunter Blade ima svoju sobu i forumu, preko koje ćete moći ne samo da komunicira, ali i da pronađu odgovore na pitanja koja možda imate tijekom igre.

Nivo vaš život i vaš protivnik je uvijek prikazan na ekranu, da se popuni životni standard, možete u bilo koje vrijeme i uvijek će biti u mogućnosti da znaju kada treba da zaustavi borbu, ali budite spremni na činjenicu da nisu sve životinje su spremni da odmah napuste bojno polje, zmajevi će vas napasti do posljednjeg trenutka.

Hunter Blade možete igrati i sami i sa prijateljima, stvoriti svoj univerzalni komandu i boriti protiv čudovišta viši nivo.

Hunter Blade je pogodan za ljude različitih starosnih kategorija, možete igrati sa svojom obitelji i stvoriti klan drevnih lovaca, kao i da pomogne u lovu možete pomoći nekim domaćih životinja.

Ako ste avanturističkog duha i želite da se oprobate u ulozi lovca, onda ne gubite vrijeme i stvoriti njihov junak igre Hunter Blade.

 

Hunter Blade Online registracija