Bookmarks

Hoppenia online

Alternativni nazivi: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia online & ndash; free preglednika fantastičan igra koja kombinira elemente strategije i menadžer. & Nbsp; U novom misteriozni svijet koji će se otvoriti za vas da igraju Hoppenia online, od vas će stvoriti svoju rezidenciju, za popunjavanje svojim magičnim kućni ljubimci, koji će se brinuti o, da se bore i da sarađuju sa drugim igračima. Za reprodukciju Hoppenia Vaš računar mora ispunjavati sljedeće uvjete minimalne sistemske:

- Procesor: P4 / Celeron 1. 2+ ili Athlon MP / XP

- Najmanje 512 MB memorije (optimalno 2GB) & nbsp;

- Direct 3D kompatibilan video

- Adobe Flash plugin (v. 10. xx)

- Povezivanje na internet

Vrata ovom čudesnom svijetu ćete otvoriti Hoppenia registraciju. Da biste pokrenuli Hoppenia igru, ne morate da preuzmete i instalirate igru ​​klijenta. Pridružite u igri Hoppenia zahtijeva uvođenje sljedeće informacije:

1) Jaka lozinka

2) E-mail (stvarno postojeći)

3) Kreiraj ime karakter, zbog kojih ćete postati predstavu

4) kod prikazan

Registracija Hoppenia je sada završena i možete pritisnuti tipku Play. Dobrodošli vstryat u sukobu između Čuvari i Čuvari vatre života, nakon izbora poziciju jedne od stranaka. & Nbsp;

Čuvari život vjeruju u moć naučnog procesa, tako da je potreba da se razmotri razvoj glavnih tehnologija. Ako nije bilo potrebe da se bore, oni bi mirno uživati ​​u životu na njihovim otocima.

Čuvari požar san brzo osvajanje arhipelaga. Oni vjeruju da je upotreba sile može preuzme kontrolu nad sve, a on ne prestaje da iskoriste svoje sposobnosti da napadne nioluni.

U principu, online igra Hoppenia razdvaja likove u dva tipa:

1) CAEP

2) Nioluni

uđete u ovaj svijet u obliku CAEP. CAEP su majstori magijskih Životinje i ndash; nioluni. Novi CAEP ima pravo da bira kućni ljubimac, ali u igri broj, naravno, povećao. Trodimenzionalni bitaka u ovoj igri su na raspolaganju, obavio nioluni, jer su vaše gladijatora. Borbama odvija između sebe CAEP zove turnira. Možete učestvovati u turnirima elementima, početnici, mladi i iskusni CAEP. Budući da se radi o sistemu PvP, treba napomenuti da je igra je ponekad potrebno da se uključe u borbu s NPC, koji su ujedno i stanovnici virtualnom svijetu Hoppenia.

Nioluni & ndash; su životinje zahtijevaju starateljstvo svojih pokrovitelja. Postoje parametri koji karakterišu zvijeri: izdržljivost (broj zdravstvenih), agilnost (mobilnost, brz odgovor na štrajkove), točnost (sposobnost da predvidi ponašanje neprijatelja), snaga (fizički parametar odgovoran za napajanje moždani udar), mudrost (omogućava vam da pravilno koristiti magiju uroka u bici) . Koja životinja bi odabrao, to će imati svoje prednosti i mane, kao svaki tip od gore navedenih karakteristika su razvijeni u većoj ili manjoj mjeri. U online igra Hoppenia prisutni:

- Bears

- Wolves

- goveda

- Monkey

- Tigers.

Ležerno medvjedi ponekad pojaviti lijen. Ali naljutiti ih, neoprezan protivnik doslovno će tražiti peti korner. Debeli Sakrij nose oružje ne može biti ništa loše, ali to je nevjerojatno teško udaraca kako bi se bolje sebe da se ne testiraju.

Glavna prednost vukova smatra agilnost. U borbi, to je vrlo teško staviti štetu vuk. Za njih, stranim milost i znaju svoj posao.

Wise krava dostigla duboko znanje magije, tako da ga koristite može bilo tko u svom putu uništiti.

Brzo majmuna u stanju da odbiju većina napada. Oni su majstori psiholoških napada za korištenje, jer je u toku borbe i dalje uspevaju da provocira neprijatelja.

Tigrovi su Hardy dovoljno da nastavi borbu, bez obzira na krvarenje. Odmah treperi bes tigar pomaže da se prijave precizno i ​​smrtonosne udarce.

Svi nioluni žive u Hramu. Možete hraniti ih, vlak ili jednostavno komunicirati. Ali to se događa da moramo smanjiti svoje nioluni u bolnici (da obnovi zdravlje). Ponekad vam je potrebno poslati životinja na toranj ili Magic Academy (za obuku i fizičke magične trikove).

Da igrati online Hoppenia mogu koristiti ove lokacije:

- Residence

- Grad Adven

- Pećine.

Residence & ndash; to je vaše imovine, gdje je glavna zgrada je dvorac. Osim toga, postoje i mnogi drugi objekti dizajniran za različite svrhe. Na primjer, ribarska koliba za ribe ili farmu za proizvodnju žitarica. CAEP mora povremeno raditi zaobilaznice kontrolirati procese koji se odvijaju na području svoje imovine.

Grad Adven & ndash; je glavni Hoppenii. Nalazi ovdje Arena, aukcija, gradske vijećnice, kuću majstor, dvorana klan su na raspolaganju za sve CAEP. Na primjer, možete se žaliti na grad da se priključe borbi odvija u areni. & Nbsp;

Put prolazi kroz pećine u gradu. Evo, ne samo da može osvojiti divlje nioluni, ali se malo vrijedne stvari.

Hoppenia online igra pruža sljedeće resurse:

- Diamonds & ndash; najvrednije. Uz njihovu pomoć, aktivirati razne bonuse.

- Gold & ndash; osnovna novčana jedinica, omogućava vam da kupite potrebno robu.

- Građevinski materijali - drvo, kamen i gline. Možete dobiti samo kroz Privredne komore.

- Hrana za hranjenje nioluni (žitarica, mesa, ribe, i tako dalje.

Počnite sada igraju i glasaju za sebe poštujemo Hoppenia. Vidjet će se dopasti jednostavan i pristupačan sučelje igre. Prisustvo osnovne informacije da pomogne u teškim vremenima. I korištenje predloženog upućivanja sistem će učiniti igru ​​još zanimljivije. On je pozvao da se igra sa svojim prijateljima je mnogo lakše i više zabave!

igrati online Hoppenia će se kretati kroz nivoe. Za početak savladati, proći zemljište zadatke. Sljedeći, vaš nivo će se povećati zbog dodao iskustva od vas. Dragi igrači, svaki novi nivo predstavlja svoje prednosti, stoga stalno težiti da se krene naprijed kako bi dobili priliku da budu ponosni na svoja postignuća i uživajte!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more