Bookmarks

Hero nula

Alternativni nazivi: Hiro Ziro
Igra

Hero Zero je besplatni MMORPG sa preglednikom u obliku mrežnog simulatora, s kojim možete kreirati svog heroja od nule. Igra je zabavna, vrlo pogodna za radne pauze ili pet minuta kada želite odvratiti pažnju ili odvojiti vrijeme. Prilagodivši svoj lik prema vašem stilu igre ili modi, ne propustite priliku da se oprobate u drugim igračima i osvojite zlato u ovoj zabavnoj i uzbudljivoj trci. Šta očekivati u200bu200bod simulatora? Radi slave i iskustva, igračima se nudi ispunjavanje misija, odabir avatar-a, uvježbavanje njihovog karaktera i povećanje njegovih karakteristika za krajnji cilj - postati super heroj Hero Zero. Kreatori Hero Zero Online pokušali su najbolje u igri - oni su u redu s smislom za humor! Grafika vam neće dopustiti da zaspite ili vam dosade.

Hero Zero pogodno je za svakog korisnika - čak i ako imate najjednostavnije računalo, internetsku vezu i bilo koji preglednik bit će dovoljan. Kako se Hero Zero registruje? Kliknemo na polje "Stvori heroja! ". Odabir spola i izgleda lika:

 • Oči
 • Head
 • Frizura
 • Nose
 • Boja kože
 • Rot

Zatim spremite lik ispunjavajući polja i pristajući na uvjete igre:

  Ime
 • Adresa elektroničke pošte
 • Lozinka

To je sve registracija u igri Hero Zero! Sada možete započeti proces igre.

Prije svega, čeka vas zadatak, upoznavši se sa njegovim uvjetima, prelazite na implementaciju, uzimajući u obzir određeno vrijeme za to. Kad ste dobili iskustvo i bodove kao nagradu, imate priliku napumpati heroja ili heroinu odabirom između predloženih karakteristika:

 • trangth je pokazatelj štete koju nanesete tokom udara (crpljenje zadnji);
 • žilavosti je mjera broja udaraca koje možete uzeti (treće mjesto po važnosti);
 • inteligencija je pokazatelj šanse za postizanje kritičnog pogotka (prioritet za pumpanje);
 • intucija - pomaže u izbjegavanju neprijateljskih udara (prioritet za ispumpavanje).
Vrijeme je da odete u trgovinu i kupite neke odjevne komade da biste bili zabavniji igrati se u Hero Zero-u, pokupivši odjeću po vašoj želji, započnimo svađe s drugim igračima. Nakon pobjede dobit ćete nagradu u obliku različitih nagrada. Ali to nije sve, čekaju vas mnogi zadaci, borbe, nagrade i iznenađenja .Vratimo se nagradama. I tako, trenutna valuta u igri je

 • Coins
 • Donuts

kovanica je potrebno za kupovinu svih vrsta stvari. Mogu se dobiti za dovršavanje zadataka, posao, pobjedu u bitkama, kao i za prodaju drugih predmeta. Krofne su korisna stvar. Korisno za kupovinu raznih stimulansa i drugih korisnih predmeta. Gdje mogu dobiti krafne? U slastičarnici, gdje drugo! Šta još možete učiniti dok igrate Hero Zero? Idemo na trening. Ovdje možete trenirati i usavršavati bilo koju vještinu. Možete ubrzati trenažni proces s krofnama! Tako je, na treningu se oslobađamo svega nepotrebnog i štetnog u zamjenu za poboljšanje heroja. Čitajući snagu, možete ući u duel, odmjerivši snagu. Ovdje ćete vidjeti rezultat svojih vještina, a uzgred, igra se može igrati i kolektivno. Ali stvarno, zašto trošiti vrijeme na miru, ako možete stvoriti vlastiti tim odanih prijatelja putem interneta i zajednički lupati! U igri je puno aktivnosti, neće vam biti dosadno, a čak je i sam zaplet igre šaljiv. Općenito, zabavite se!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more