Bookmarks

Hellgard

Alternativni nazivi: Hellgard

Hellgard & nbsp; & ndash online; je besplatni browser baziran MMORPG igra napravljen u stilu fantazije, naseljenih obortni, vampiri i inkvizitora.

Pa, to bi početi igru, morat ćete se registrirati Hellgard:

  • da unesete e-mail adresu i lozinku
  • da izaberete lik
  • dodijeliti ime lika

Za likova u igri Hellgard: & nbsp; postoje tri trke, inkvizitori, vukodlaci i vampiri. Svaka rasa nudi izbor od muškog ili ženskog.

Da malo bolje pogledam te utrke:

inkvizitori & ndash; oni loviti opasna za ljude bića i imaju natprirodne moći;

Vukodlaci & ndash; hrabar i nemilosrdna bića koji su spremni da se bore, kako vampiri i inkvizitori, i sa samim sobom;

Vampires & ndash; vampiri, oni vole krv, ali neki vole ljudski, a neki čisto životinja.

U Hellgard igri, svaki lik, ima pet od najvažnijih parametara:

The Power & ndash; ima utjecaj na moć moždani udar;

Građa & ndash; utiče na povećanje broja života poena i oklopa;

Spretnost & ndash; ima utjecaj na moguće utaje; & nbsp;

Intelligence & ndash; ima utjecaj na broj stavki energetskih, magija obrana i napad;

Luck & ndash; To utječe na kritične štrajk priliku.

U budućnosti, igrati online Hellgard, sa svakom novom nivou, ili neki poseban doživljaj, vi ćete biti u mogućnosti da selektivno povećanje ovih parametara, ali morate uzeti u obzir ono što će utjecati na svaki parametar i povećati & nbsp; je jedan što je potrebno da bi se dalje pobjede.

U svakom od rasa online igra Hellgard, postoji jedinstvena grad i jedinstven oblik razvoja karaktera, pored toga, svaki lik ima lični oružje i sredstva zaštite, njen pravac razvoja i pojedinačne struke (shahterstvo, rybalstvo, okupljanje, trgovina ). Kako bi se poboljšala iskustvo u Hellgard online igra, morat ćete sudjelovati u donošenju brojnih i uzbudljive zadatke, i obavljaju različite zadatke. Prvenstvo Hellgard & nbsp; online sastoji od mnogih slikovitim lokacijama, koji je dom raznih stvorenja i čudovišta. Evo su neke od reprezentacija lokacijama: Valley Serenity, Finger Serfirota, Zhabe polje, boreći se za opstanak, Labirint, Kameliard, Lovišta Kameliarda, Teorot.

Razvoj svoj lik u igri, u zavisnosti od faktora kao što su lično iskustvo i zadovoljstvo u vezi akcije morala izabrane rase. Stoga Nellgard igrati treba obratiti pažnju na njihov ugled.

Treba napomenuti da se igra Hellgard & nbsp; online, od vas će imati jedinstvenu, obje od ovih igara mogućnost da imate kućne ljubimce (životinja) koji su toliko posvećeni svom vlasniku, oni su spremni da se bore, da bi se zaštitio njegov gospodar. Kupiti ljubimac može imati trenera.

Nekoliko riječi o tome kako igrati Hellgard, možete zaraditi. Ovdje su neke opcije: dovršavajući zadatke, prikupljanje vrijednih pad, trgovinu stvari, a uz pomoć svojih prijatelja (preko Podaci o igraču).

Bitka sistem u igri Hellgard izgrađen u realnom vremenu, gdje se pored uobičajenih borbe, možete učestvovati u masivne bitke smrtonosne. Da bi to bi bilo zanimljivo Hellgard igra, igra ima sposobnost da stvori klanovima.

Po završetku pregleda, ja bih dodati sljedeće: Igra nije za one sa slabim srcem, prilično težak, uz dobru grafiku i dizajn zvuka. Nakon registracije u igri Hellgard, nećete požaliti da je odlučio pokušati sebe u ulozi jednog od reprezentacije likova u ovoj igri. & Nbsp;

Dakle, Hellgard & nbsp; Registracija je čeka za vas!

& nbsp;

 

Hellgard online registracije