Bookmarks

Halo online

Alternativni nazivi: Halo Online

Serija Halo kompjuterskih igara prvi put je objavljena 2001. godine za Xbox igraću konzolu, igra je odmah osvojila veliki broj obožavatelja i može se uporediti u žanru samo s legendarnim zvjezdanim ratovima. Sve igre su jedna priča, koja ima svoj prvi razvoj trilogije koju je kreirao studio Bungie Studios, druga trilogija iz kompanije 343 Industries i četvrta single-player igra. Baš na vreme za najnoviju Halo 4 igru, Microsoft i Innova Co. C. à r. l izdajte multiplayer online verziju Halo Online. Da biste se upoznali sa legendarnim igrama, možete preuzeti igru ​​Halo, i probati se u ulozi super Spartana.

Igra Halo na PC-u, ovo je strelac u kojem, igrajući od prve osobe, igrač se bori sa neprijateljima ljudskih saveza. Počevši da svira online verziju, igrač će odmah prepoznati kultnu igru, koja je stvorena prema kanonima svojih prethodnika, to su samozdravljujući štitovi i bliske bitke. Novine će biti klase karaktera, a njihovo oružje zavisi od izabrane uloge.

News za igrače će biti prilika da igraju tim sa online prijateljima super vojnika Spartanci u ulozi:

  • sturger
  • Snajper
  • Tactics

svaki lik ima svoje prednosti i nedostatke, oni su korisni u različitim taktikama borbe.

Taktika igre Halo

Igrač, ulazeći u svet avantura Halo, dobija spartanca sa startnom opremom, dok napreduješ kroz nivoe, postaje moguće da pumpaš svog heroja. Svaka klasa heroja se pumpa odvojeno i svaki lik ima svoj vlastiti set oružja, vještina i opreme. Izbor karaktera zavisi od preferencija igrača i taktike koju on odabere:

  • Stormtrooper - brz, okretan i nije loše oklopljen, idealan za blisku borbu;
  • Snajper - za ljubitelje ratovanja na udaljenosti od zasede. Može biti savršeno maskirana, ali praktično nije zaštićena.
  • Taktika - super borac sa lakim oružjem, upravljiv i njegova glavna prednost je regeneracija zdravlja. Idealan za timske borbe, jer vraća ne samo njegovo zdravlje, već i njegovu braću po oružju. Uz pomoć spartanske taktike, možete urediti beskrajnu sabotažu za neprijatelja.

Dva načina igre su arena, ovo nije velika mapa na kojoj se igrač bori za sebe i za timsku igru. Timska igra dozvoljava naredbe neprijateljstava od 4 do 16 igrača na velikom području bitke.

oružja zavisi od svrhe heroja, tu je poznati slučaj igle, koji puca kristalima, oni eksplodiraju istovremeno nakon udarca u metu, pušaka, sačmarica, gravitacionog čekića i još mnogo toga. Ne možete uzeti više od dva tipa oružja sa sobom na zadatku, pa biste trebali pažljivo razmisliti o svom izboru. U najboljoj tradiciji ovog žanra, najjače oružje može se naći na lokaciji i pokupiti, a ne doći s njim u bitku.

Razvojnici su obezbijedili i dostupnost raznih tehnika, daje veliku prednost, kako u naoružanju tako iu oklopu. U igri možete savladati tenk, helikopter, brod duhova i naravno helikopter.

Kako igra napreduje, pojavljuju se razni zadaci koji se ne smiju zanemariti, oni nude poboljšanje vještina Spartanaca koji posjeduju oružje i opremu. Prolazeći zadatke, igrač zarađuje reputacione bodove koji vam omogućuju otključavanje novih moćnih oružja.

Danas se online Halo igra može kupiti za sudjelovanje u beta testiranju, koje nudi brojne prednosti - rezerviranje nadimka, pionirsko oružje, otvorena kutija s municijom za određeno vrijeme, ali glavna prednost sudionika je prvo vidjeti novu igru ​​i testirati je.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more