Bookmarks

Half-Life 2: Episode 1

Alternativni nazivi: Half-Life 2: Episode 1

Igra Half-Life 2: Episode 1 - je računalo igra stvorio američki programer Valve Corporation iz Bellevue kao pucačina iz 1. osoba i predstavlja nastavak poznate igre Half-Life 2. Opcija PC igre postao dostupan za preuzimanje na Steam i uokvirena verzija postala dostupna početkom ljeto 2006 Ova igra, koja je izvorno imala ime Half-Life 2: Aftermath, potpuno nezavisan, ne zahtijeva instalaciju Half-Life 2.

Na parceli od Half-Life 2: Episode One PC igre nasljeđuje povijest svojih prethodnika - prvom i drugom igre Half-Life 2. Igra epizoda One PC datira još iz vremena kada je Gamer u obliku G. Freeman, zajedno sa Vance je trebalo da pobjegne iz Siti17, do Citadele Alijanse se ne prolazi ovom gradu na zemlju s njim. A onda tu je prethodno poznat G-Man i naš karakter Gordon uranja u staze.

Half-Life 2: Episode One igra ima pet glavnih poglavlja:

  • Ch. 1: pozivi za slučaj nevolje.
  • Ch. 2: Direktna intervencija.
  • Ch. 3: izbjeglica.
  • Ch. 4: pobjeći iz grada.
  • Ch. 5: Izlaz 17.
  • Ako se odlučite za Half-Life 2: Episode One igru, vidjet ćete da igra ima sljedeće protivnike:
  • Zombayn - zaraženo vojnik Saveza, koji je u mogućnosti da se brže jednostavan zombi, ali ipak ne tako brzo zombija. Nosio je neprobojni prsluk. Opasno u prsa pogađa kandže. Najopasnija, jer se može koristiti bombu.
  • reprogramiranje loptu MINA- vojno "samohodna" mehanizam Saveza.
  • Stalker - ljudi koji su naučnici iz Saveza ne može se pretvoriti u vojnike, i napravio ih robovi kiborzi. Uhode koriste za napad na laserske zrake, koje nastaju uređaji nalazi na glavi.
  • Hunter - Sintetički Alliance na tri noge, koja je u bliskoj borbi koristeći puls pištolj, a ako je neprijatelj je na velikoj udaljenosti, lovac koristi Annihilator - uređaj koji emituje potoci antimaterije.

Važno je napomenuti da je igra Half Life Episode 1 nosi puno poboljšanja i poboljšanja u odnosu na svog prethodnika. Na primjer, tehnologija HDR u Episode One se prvi put koristi u mraku sobe lit samo baterijsku lampu, kao i bolji algoritmi za rasvjetu (osvjetljenje heroinu Alyx Vance). Ista brojka je poboljšan umjetne inteligencije, a likovi krivo poboljšane izraze lica.

Ako niste napravili odluku da li treba skinuti Half-Life 2: Episode One, onda traži na internet da vidim Half-Life 2: Episode One video. Nakon pregleda video snimke, naći ćete da programeri igre su dodali dosta originalnih glazbe - deset novih zvučnih zapisa. Osim videa, vi vjerojatno znate da je kanadski tim «The Brothers Kupovina» u 2009. godini Pucao sam kratki film baziran na igri Episode One, a 2011. i 2013. godine je došao dva nastavka. Odlučite download ove igre će vam pomoći ove informacije - Half-Life 2: Episode One po GameSpy dobila nagrade za "najbolji Grafika" i "Najbolja akcija", a treće mjesto među prvih deset igr2006 godina.

Ako sve ove činjenice da ćete naći teškom, idite na zvaničnom sajtu igre i Download Episode One. Nadamo se da ćete biti zadovoljni sa ovom igrom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more