Bookmarks

Haddan

Alternativni nazivi: Haddan

Haddan online igra & ndash; fascinantni svijet zaroniti u tu, trebate samo:

A stabilnu internet vezu.

instaliran na vašem računalu web preglednik. & Nbsp;

Također, za svijet u Haddan otvorio svoja vrata ispred vas trebate & nbsp; u igri Registracija & nbsp; Haddan koji se sastoji od nekoliko koraka.

1. Unesite svoje novo korisničko ime (ime vašeg karaktera).

2. Unesite novu lozinku da biste je potvrdili.

3. Unesite svoju e-mail adresu ispod.

4. Press & laquo; Nastavi & raquo;.

Registracija & nbsp; Haddan gotovo završio. Zatim u novom prozoru ste naveli opće informacije o vama (vaše pravo ime, pol, moto, i tako dalje. ) I može se započeti novi život u svijetu Haddan.

također preporučujemo da instalirate na računaru klijentu za igru. Njegova instalacija će vam pomoći da uštedite bandwidth za vrijeme igre, a također će vas obavijestiti o svim promjenama u igru ​​server. Preuzmite klijent može biti na mjestu u. Instalacija datoteke teži samo 1 MB. Klijent će spasiti slike sa servera i buduće lansiranje igre za njih besplatno da ubrzaju nekoliko puta.

Haddan Kada registracija je kompletan odete napraviti lik u svijetu Haddan. Možete odabrati pol i izgled lika. Postepeno, kada igrate u & nbsp; Haddan, karakter će steći iskustvo i na taj način poboljšati svoj učinak, steći nove mogućnosti i sposobnosti.

igrati igru ​​& nbsp; online Haddan vam daje izbor od samo tri rase: ljudi, vilenjaci i Orci. Svaka rasa ima svoje urođene karakteristike koje utječu na početne karakteristike i sposobnosti. & Nbsp;

Orcs: Avid Grunt su odličan komandom dve ruke oružja su obdarena strane fizičke snage. Po prirodi vrlo glomazan. & Nbsp;

Elves: & nbsp; stručnjaci se bore sa dva mača. Unatoč nedostatku brute force, nadoknaditi urođeni vještina. Neprijatelj ne može ni dobiti na nirazu patuljak po borbi. & Nbsp;

Ljudi: Stručnjaci u oklop i druge zaštite. Može biti dovoljno dugo da izdrži bijesan napadima neprijatelja, bori se jednoručni mač. & Nbsp;

na statistike vašeg karaktera (uspješne borbe i zadatke) ovisit će o tome je moć. Nemojte zaboraviti da se poboljša sposobnost posjedovanja oružja i učiniti da se poboljša to, jer to utječe na vaše štete.

Za uspješan početak je najbolje početi od arene u kojoj se igrači bore za sticanje iskustva. Također možete izvesti različite zadatke i misije. Nastoji da online & nbsp igrati igre, Haddan i razvijati svoj lik potrebno karakteristikama, izbor između: agilnost, snaga, izdržljivost, snaga, mudrost, inteligencija, intuicija, i ljutnje. Nakon prijema novo iskustvo bodova ih distribuirati među tih karakteristika, čime se stvara potpuno originalan karakter. Neki vještine su korisni u borbi, drugi u civilnom životu, koji je također zastupljena u svijetu Haddan. Mir ili rat i ndash; Vi birate.

online igre Haddan ima širok asortiman raznih pomoćnih artefakata, napitaka, čaroban sitnice pomoćnog karaktera, koje se mogu naći u izobilju u trgovinama svijeta Haddan. Možete postati basnoslovno bogati u kasinu i očajnički potrebno kupiti artefakte na online aukciji.

U svijetu Haddan može igrati, kada je isti kao da je zadovoljstvo života. U igri postoje i vojni i miran način zarađivanja novca. Svaki put kada nivo, vi zaraditi određeni iznos novca. Postoje borilačke i mirno zanimanja na raspolaganju za svoj lik.

Napad:

Woodward. Zanimanje je vrlo opasno, jer morate napraviti redovne racije u šumu punu opasnosti. Vaš glavni cilj & ndash; pronalaženje zalihe blaga i dobiti profesionalno iskustvo.

Reaper. Njegova misija & ndash; Korisno je zaštititi biljke od insekata. Uz uspjeh Reaper dobiva dio biljaka koje se mogu prodati. & Nbsp;

Mirno osoba:

Shakhtar. Ovo zanimanje je najpristupačniji za sve znakove. Možete prikupiti sredstva u rudniku, a možete ih prodati.

kovača. Uz sredstva mogu kreirati svoje oružje i prodati ga. & Nbsp; Potrebno je da ima puno prijatelja da bude osiguran narudžbe.

The Alchemist. To čini magija droga, što magija oružje.

Merchant. Možete otvoriti dućan da to kupuje robu od drugih naseljenika svijeta Haddan i prodati svoje ionako nisku cijenu za vas. Također možete raditi stvari i proizveo rasprodaja pretragu & nbsp; resursa

Haddan online otvara svijet pun kontrasta i šarene avanture. Ovdje ćete posjetiti bar pod nazivom & laquo; Western & raquo; i drevne škole borilačkih vještina. Online igra & nbsp; Haddan vas neće ostaviti ravnodušnim. Pripremite se za uzbudljivu avanturu igra Haddan online čeka na vas.

 

Haddan online registracije