Bookmarks

Guint: Witcher. Kartaška igra

Alternativni nazivi: Gwent The Witcher Card Game

GVINT: The Witcher. Kartaška igra - od 2015. godine izašla je igranja uloga jednog igrača, "Gloss 3: Wild Hunt", hiljade igrača prožeto avanturama karizmatičnog veštača Geralta. Mnogi su posebno voljeli kartašku igru ​​ugrađenu u glavnu priču i, kako kažu, prema „brojnim zahtjevima radnih ljudi“, donesena je snažna odluka da se ona objavi kao poseban projekt. Sada igra Guint: The Witcher. Igra s kartama je konačno postala dostupna 2017. godine i nastavlja se razvijati. Dostupno na platformama:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

bitaka ne opadaju.

Ako igrate igru ​​GVINT: The Witcher. Kartaška igra, jasno je da liči na sklonost ili most. Igra se svodi na činjenicu da su učesnici, a možda ima i 2 po 2, sakupili savršenu kombinaciju karata, simbolizirajući vojsku koja se bori na pravom bojnom polju. Postoje prednji planovi ratnika, udaljene granice i streličari. Iako se stil igre nije mnogo promijenio, dizajn slike se značajno poboljšao.

Postoji pet frakcija, a svaka od njih ima svoj karakter:

    10000fNilfgaard radi narušavanja planova neprijatelja ići na bilo kakve trikove, uključiti režim diplomatije, samo da nametne svoje uslove. U međuvremenu, njihovi špijuni prodiru u neprijateljski zadnji deo, izvlačeći kombinaciju karata.
  • Zveri su strašna stvorenja, spremna da proždre čak i svoje rođake, ako poveća njihovu moć.
  • Skoy taeli su agilni, vole zasedu i partizane. Kartice licem nagore neće biti otvorene sve dok se zamka ne zatvori.
  • Skelige vidi posebnu čast, hrabrost i snagu u smrti. Ponekad namerno šalju svoje ratnike na damping, znajući da će nakon što budu pozvani biti još jači.
  • Severno Kraljevstvo drži sve pod kontrolom. Ali kada kartice postanu zlatne, one su neranjive za neprijateljske čarolije.
Da biste sakupili jaku palubu, morate odabrati 30 kartica, obraćajući pažnju na njihove karakteristike i iz koje frakcije.

Već sada možete preuzeti GVINT: The Witcher. Kartaška igra besplatno i pridružite se brojnim igračima. Dali ste 10 karata pri ruci i potpuno slučajno. Čak i prije početka bitke, tri od primljenih kartica se mogu zamijeniti. Pored vojnika različitih vrsta, postoji i vođa u vojsci, koji se, između ostalog, razlikuje po svojim posebnim talentima. Postoje i mape koje mogu imati pojačani ili obrnuto slabiji efekat na životnu sredinu. Pametno ih primenjujući, napravite odličnu kombinaciju koja može prodreti u odbranu bilo kog protivnika. Učesnici utakmice moraju proći kroz tri runde, a nakon svakog od njih pobjednik će biti otkriven nakon prebrojavanja bodova prikupljenih karata. U drugom krugu, možete dodatno dobiti dvije karte, au trećem samo jednu, tako da treba dobro razmisliti o tome kako ih najbolje primijeniti.

Ako se vratite na poređenje karakteristika Gwinta u Divljem lovu iu ovoj igri, možete vidjeti da odredi imaju dodatne kvalitete, kao i svojstva frakcija i vođa su se promijenili. Uz uobičajene karte pojavljuju se i dodatne, ne samo za likove, već i pojave. Na primer, korišćenje epidemija je dostupno da bi se uništili najslabiji neprijatelji.

V GVINT: The Witcher. Kartičnom igrom možete igrati sa pravim igračima i otići na turnir kako bi se borili u ocjeni. U drugom slučaju dobijate slavu i titulu, naravno, samo ako pokažete dobar rezultat.

GVINT: The Witcher. Kartaška igra je obdarena glavnom karakteristikom ove kockarske zabavne prilike da organizuje protivnike zamke, blefira i glumi lukavo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more