Bookmarks

Gunz 2

Alternativni nazivi: Gunz 2

Igra Gunz 2 & ndash; je nastavak zanimljiv kompjuterske igre. To je drugi dio poznatog Koreje uzbudljiva igra Gunz.

& nbsp;

Gunz 2 je zarazna online browser igra, što je snažan fizika motor za igru ​​stilu pucač koji ne postoji u bilo kojoj drugoj igri ovog stila.

& nbsp;

Kao Gunz online 2 se smatra browser game, trebat će vam najviše od svega usmjeriti svoju pažnju na pristup Internetu. Za ovu igru ​​je radio dobro, provjerite vezu paket koji ste kupili kada povežete Interneta. Za ovu utakmicu, brzina interneta mora biti u skladu sa 100 Mbps.

& nbsp;

Ako po tom pitanju imate problema, onda se skrene pažnja na snagu računara. Parametri mora biti ne manje od opisana:

1. Memorija (RAM): 1 GB. & Nbsp;

2. Procesor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Grafička kartica: GeForce 6600 & nbsp;

4. Hard disk (Vinchestr): najmanje 3 GB.

& nbsp;

U Gunz 2 registracija ne predstavlja bilo kakve razlike u odnosu na mogućnost da se registrujete na drugom mjestu. Vi za upis u igri Gunz 2 mora pisati ove informacije u poseban oblik:

1. Vaše korisničko ime.

2. Zahtijeva lozinku za zaštitu vašeg računa.

3. Vaš e-poštu.

& nbsp;

Ovo su glavne točke koje se traži na stranicama. Trenutno, ne postoji mogućnost da se registrujete, ali možete pokušati da račun preko popularne društvene mreže & ndash; Twitter i Facebook.

& nbsp;

Igrajte Gunz 2 ćete dobiti znati sljedeće informacije o igri:

- klasa igra mod koji će omogućiti različite sposobnosti i produktivnosti s više klasa oružja, tako da možete stvoriti i povećati karakter njegov stil, da stvori za sebe originalne igre.

- možete doživjeti zadovoljstvo iz činjenice da je vaš lik može implementirati još složeniji akrobatske skokove i skočiti na kojoj želiš.

- Ova igra ima kontrolu svjetlo nivo.

- koliko je to moguće razne trikove u Gunz 2 je mnogo veći nego u verzijama koje su bile ranije.

- Ova igra koristi ekstremne funkcije.

- opsežne broj oružja i ndash; Dvije stotine tipa.

& nbsp;

U Gunz 2 igrate, bore protiv zla kompanije koje su pod nadzorom podređenih koji imaju sposobnosti koje nisu dostupne običnim ljudima. Ova bića ne dobro i oni pritamanno taštine.

& nbsp;

Vi ne morate brinuti o ako ste tek počeli da igra u stilu & ndash; strijelac. Ova igra je tako jednostavna da ne zahtijeva nikakvo objašnjenje.

& nbsp;

Do danas ovu igru ​​još nije stupio na rad. Datum izlaska zakazan je za kraj 2013. godine. Osim toga, nije poznato da li je igra Gunz 2 je napisan na ruskom. & Nbsp;

& nbsp;

Gunz 2 Online & ndash; je zabavna igra koja mnogi ljudi su čekali sedam godina. I ovo očekivanje mora da ispuni očekivanja. Uskoro ćete doživjeti zadovoljstvo. Nadamo se da ćete imati strpljenja da čekaju utakmicu Gunz 2 & nbsp; i da je ova igra je siguran da osvoji pažnju svakog naprednih gamer i radoznao igrača. & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;
 

Gunz 2