Bookmarks

Guild Wars 2

Alternativni nazivi: Guild Wars 2

Igra Guild Wars 2 - klijent multiplayer avantura žanra fantastike. Korisnici će dobiti u svijetu, gdje postoji uzbuđenje zbog buđenje strašna zmaja. Pretpostavljalo se da je to stvorenje nikada neće probuditi, ali neočekivano se dogodilo. Osim toga, sada je Dragon je akumulirala toliku moć da njegov poraz će biti izuzetno teško. On želi da uništi sav život na svijetu mašte, njegov bijes ne zna za barijere i kompromise. Samo hrabri srce može osporiti takva opasnost postoji. Ako uzmete ovaj komplikovan slučaj, imajte na umu da za doći do Dragon nije tako jednostavno. Prvo će lutati kroz svijet, obavljaju različite zadatke, ubiti gomila čudovišta, uzeti više od jedne teške odluke da utječe na budućnost sudbinu. Savez Wars 2 online Vi ste sami stvaramo svoju budućnost. Mnogo ovisi o vaše postupke, jer su, i vaše lične istorije. Inače, u slučaju lokacijama su konstantni, pa čak i bez obzira na to da li postoji netko ili ne. To je, ako u određenom trenutku ste uključeni u situaciji zahtijeva odlučnu akciju, što znači da se to dogodilo zato što ste bili tamo točno kada je vezan događaj da se dogodi. I ovdje je ono što će se dogoditi nakon toga, ovisi o vašem ponašanju. Vi ste slobodni da izaberu zadatke za koje se uzeti i zanemariti one koji su Vam nepotrebno ili jednostavno ne privlači vas. Ovaj gameplay daje igračima osjećaj slobode, a to mami mnogi avanturisti bez patnje zloglasnog ograničenja. Nakon što je platio jednom po klijentu, možete uživati ​​dugo vremena, priliku da igraju u Savez Wars 2 slobodno vrijeme.

Instalacija klijenata pred Savez Wars 2 Registracija. Ovaj naslov će akkakunta e-mail adresa. Potrebno je samo da dođu do lozinkom. Imajte na umu da je Korisnik prihvatio sporazum bezuvjetno. Pročitajte pravila će biti u mogućnosti koristiti projekta na zvaničnom sajtu. I još jedna važna stvar - zahtjevima sustava. Za gameplay će trebati sljedeće:

- operativni sistem Windows XP / Vista / 7;

- procesor Intel Core 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon , 64 X 2 5600+;

- Video NVIDIA GeForce GT 240 / ATI , Radeon HD 4670;

- 14 GB hard disk;

- RAM 2 Gb .

Start Savez Wars 2 igra, vi ćete biti u mogućnosti da izaberu za sebe jedan od dostupnih rasa. Ona nudi pet trka, od kojih svaka ima svoje karakteristike. To ne znači da vrsta rase bolje i neke lošije. Prednosti i mane su na sve, ali to je vjerojatno najbolje. Kao što je u prirodi ništa nije savršeno, vjerojatno i ne žele da upravljaju neku vrstu inkarnacije pozitivne osobine. Dakle, ljudi, Asura, Norna, Charr, a sylvari su pozvani da im se pridruže. Osim toga, moguće je da izaberete atraktivno zanimanje. Razmislite o tome koje biste željeli da bude - Warrior, Ranger, Elementalist, inženjer, Necromancer, Guardian ili lopov? Odmah je reći da ponekad možete učiniti nešto da su sudjelovali predstavnici drugih profesija, ali će i dalje morati da se razvija u skladu s izabranim.

Igra GW 2 - je prva od svih različitosti. Sve što se događa je vrlo dinamičan, uzbudljiv i čini nezaboravan utisak. Igra je stvarno svestran i nemoguće je nabrojati sve što vas čeka u virtualnom svijetu šarenih od Guild Wars 2, tako da je najbolje da se probati i procijeniti zasluge projekta. Pa, kako kažu, dobrodošli!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more