Bookmarks

Grepolis - Ancient Grčka

Alternativni nazivi: Grepolis, gripolis, antičkoj Grčkoj

Igra Grepolis online & ndash; Ova strategija bazirana na pretraživaču, svi koji se održava u staroj Grčkoj. U danima kada je dobra lokacija bogova Olimpa bio ključ uspjeha i prosperiteta, kada junaci antike obavlja velika djela, od vas će se s obzirom na uzde malog grčkom selu. Igrati Grepolis će biti zanimljivo. Počneš sa malom gradu, ali u vašoj moći da ga veliku moć napraviti.

igrati igru ​​Grepolis je potrebno da prođe besplatna registracija. Pridružite u igri Grepolis online ne treba mnogo vremena. No, nakon nekoliko minuta ćete postati jedini vladar malog grada koji treba vašu pomoć! & Nbsp;

Na početku registracije ćete biti s obzirom na izbor servera, od kojih svaka ima svoja ograničenja. Na primjer, server Mu, ima limit od 150 igrača u savez. Ovaj poslužitelj koristi novih borbenih sistema. Server Kappa nudi veću brzinu igre, ali maksimalnu veličinu Saveza 100 igrača. Izbor ovisi o verziji poslužitelja proizvodnju igračko iskustvo & ndash; sudjelovati u PvP-borbe ili igrati na najvišoj razini težine. & Nbsp;

U Grepolis online Vaš glavni zadatak će biti razvoj i transformaciju ovog malog sela u bogatu politiku, koja ne zaostaje za veličini čak Atini i Mikena. Da biste svoj grad u moćnu imperiju, morate voditi računa o ekonomskoj situaciji u vašem selu, stvoriti militantni vojske i mornarice, koji su potrebni za osvajanje novih teritorija i ndash; najbliži otok susjedi.

zaronite u predivan svijet antičke Grčke, osjećat ćete se sve vrijednosti korist bogova i mitskih stvorenja sudjelovanje na Olimpijskim.

Prvi korak koji morate učiniti će biti organizacija proizvodnje sredstava za svoje selo odredbe i građevinskog materijala. U online igra Grepolis glavni resursi su od drveta, kamena i srebra. Za proizvodnju ovih sredstava za izgradnju pilane, kamenolom i rudnika srebra. Drugi način ekstrakcije resursa i ndash; pljačku drugih sela. Da biste koristili resurse ćeš biti u gradu za podizanje zgrada potrebnih za poboljšanje životnog standarda.

Međutim, glavni resurs je milost bogova. Svaki grad ima svoju zaštitnika božanstvo, što može kako stanovnici darovati svoju korist, a da ga. Vaš pokrovitelj može biti Athena & ndash; Goddess of War, Poseidon & ndash; bog mora, Hera & ndash; supruga Zeus, Had i ndash; bog podzemlja, ili čak veličanstveni Zeus & ndash; Glavni među bogovima Olimpa. Sa milosti bogova možete pozvati u pomoć raznih mitska bića. To može biti kentaura i Kiklopa, Hydra i Minotaur, kao i mnogi drugi.

Da bi se obožavaju i ponuditi darove za njihov bog je potrebno izgraditi hramove. Od izbora svog božanskog zaštitnika ovisi u kom području od sreće će vas više pratiti. Poseidon, na primjer, u stanju je da opskrbi vam uslugu u moru bitke, Athena i štite grad od prirodnih katastrofa & ndash; zemljotresa i munje.

U ovoj strategiji, vaše stvari nisu ograničeni na jedan grad. Vi ćete biti u mogućnosti da osnivaju nove gradove, štiteći ih od neprijatelja. Također, možete osvojiti druga područja, vodi rat na kopnu i na moru. & Nbsp;

Posebnu pažnju treba posvetiti razvoju vaše trupe. Prije rata morate računati sve strateške prednosti i nedostatke dobro izvagati odnos snaga. Da biste vidjeli najvjerojatnije scenarij u ratu, možete koristiti borbe simulator. Ali ne zaboravi & ndash; Prisutan je u ovoj borbi sreće i ravnoteže nije uvijek na strani pramca. & Nbsp;

Isto tako, važno je da se pošalju svoje špijune da istraži gradovima neprijatelja da znate o veličini neprijateljskih snaga i vojne planove neprijatelja.

Također je važno razvoj flote. Grčka & ndash; pomorske snage, gdje je veliki broj bitaka odvija na otvorenom moru. Osim toga, dobro obučeni mornaricu i potrebu za trgovinu. Na raspolaganju će dobiti high-speed biremes i Trireme, i laquo; vatreni Ships & raquo; i dokazano transporta brodovima.

 

Grepolis online registracije