Bookmarks

Gray Matter. Duhove podsvijesti

Alternativni nazivi: Gray Matter. Duhove podsvijesti

CPU: Pentium 4 / Athlon 1. 4 GHz

RAM: 512 MB

Grafička kartica: 128 MB

disku: 5. 5 GB

Gray Matter. Duhovi nesvjesnog - mistična potraga, autor scenarija koji je postao poznat u svijetu igara lice, koji je postao poznat po svom radu na drugom popularne TV serije u stilu avanture Gabriel Knight. Igra je Gray Matter. Duhovi nesvjesnog koristi pokušao i testirani sustav sa dva glavna lika, svaki od njih će imati svoje karakteristike, njegova vizija svijeta koji ne samo da vam pomoći u otključavanje sljedeći puzzle.

zemljište Igra je

Radnja priče, narator u igri Gray Matter, ne razlikuje velika originalnost. Određeni dama, preselio u drugu zemlju, u sasvim drugom gradu u potrazi za poslom. Nagle promjene situacije i odlaska protagonista u nepoznatom okruženju nije nikakvo iznenađenje, ali zabava će se nastaviti. Vođen je san da se u pravi Meka mađioničara svijeta u Londonu "Klub Dedalus", glavni lik Sam Everett i doći do Albion, ali niz naizgled slučajnih događaja dovodi joj sasvim drugo mjesto, odnosno Sveučilišta u Oxfordu. Nakon što se upoznao sa mladu damu koja je došla u intervjuu za jedan od najpoznatijih univerzitetski profesori da se na mjesto svog pomoćnika, Sam mogao ni pretpostaviti kako događaje okrenuti za nju sljedeći. Mladi kandidat, u posljednjem trenutku ne izdržati stres i žurno se povukao iz kancelarije profesora, ostavljajući Sam kao jedini soiskatelnitsy u položaj da ne planira na sve. Ne odustaje sretan priliku da dobije posao prvog dana svog boravka u Londonu, Sam je uzeo poklon od sudbine, a uz to prvi red profesora - pronaći šest volontera za obavljanje neke testove. Ali svi koji su čuli ime neuronaučnik Stiles, pobjegao u različitim pravcima, a to je nemoguće da privuče čak i neke dobre gotovine bonuse. Ono što se krije iza profesor istraživanja neurobiologije i nudi vam shvatiti igre Gray Matter.

Karakteri

Glavna junakinja priče Gray Matter. Duhovi nesvesno, naravno, Samantha Everett, mađioničar koji je došao u London s jednim ciljem, da se u Inner Sanctum od iluzionisti i mađioničari svijeta "Klub Dedalus". Čak i činjenica da je ona bila uključena u istragu profesora čudne aktivnosti neurobiologije na lokalnom univerziteta, koji pod krinkom nešto nezamislivo eksperimenata nije zaustaviti od svojih direktnih svrhu za koju je zapravo stigao u britanskoj prijestolnici. A lik iz kreatora igre Gray Matter nije više nego karizmatični, a vi ne samo da čuje sarkastičan i jezgrovit komentare o temama djelovati i jednostavno razmišljam mlada djevojka. Drugi lik koji daje da naš sud igri Gray Matter. Duhovi nesvjesnog, dr Stiles, fasciniran neke zlokobne eksperimentima na mozgu, ništa manje zanimljiv, svoja zapažanja i logično obrazloženje na liniji između zdravog razuma i ne samo ozbiljan ludilo iznenađenje, a neki mogu i zabavite se. Sva vremena igre Gray Matter će vas držati u mraku pred sljedeći preokret, te će vas testirati na snagu izazovan zagonetke i istraživanja ogroman lokacijama u potrazi za potrebne stavke, ali je većina bolesnika i uporna, će biti dodijeljene na zaslugama neočekivanim zemljište pletiva i vrtoglav kraj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more