Bookmarks

Grand Theft Auto V

Alternativni nazivi: Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V igra koja je uspjela da postane dostojan nastavak svoju liniju. Ovo je veliki multi-platforma igra, koji je napravljen u žanru akcije. kao proslavio Game Developer Rockstar North. Prvi trailer za projekt pojavila 2011. godine, međutim, po službenoj Prezentacija je održana tek krajem 2013. godine. Igra će biti dostupna za Xbox i Playstation. Kako kažu programeri, ovaj projekt će biti najveći i najambiciozniji u povijesti linije. Danas, igra se zaista može pohvaliti najvećim open-world igra - pravi božji dar za igrače.

Igra Grand Theft Auto 5 može u potpunosti zadovoljiti sve zahtjeve tih simulatora navijača. A sad je pitanje ne radi o projektima kao što je The Sims. Na kraju krajeva, vi ćete priznati, barem jednom u životu, ali se pitala zašto računar programeri ne stvaraju nešto sasvim pokazuje stvarnom životu. I na kraju, ova ideja je preveden u stvarnost. Dugi niz godina programeri u Rockstar je za realizaciju ove ideje. Dodatni elementi utjelovljuje sve prethodne igre, GTA 5 je postao neka vrsta konačnog akord.

Danas, možete reći da je Grand Theft Auto 5 kom - nije samo simulator auto lopov. Ovaj projekt predstavlja mnogo više od vitalnog značaja nijanse. Prvo, broj aktivnih znakova povećao nekoliko puta, i drugo, oni su postali više interaktivni. Dakle, sada vaš lik će biti u mogućnosti da komuniciraju sa drugim likovima, igrajući tenis, razgovarao sa političkim i apstraktnim temama, ili meditirajući zajedno sa sjedištem u baru. Možda nije sve detalje ispisano savršeno, ali to ne utiče na opštu ideju - spajanje svih elemenata omogućava vam da dobijete bez premca ukus.

Za početak igre, morat ćete početi preuzimanje Grand Theft Auto 5. Neka bude brže i lakše će koristiti pomoć torrent tracker-. Odlazak u igri, vidjet ćete da čak i tipičnih elemenata GTA-shnye to izgleda potpuno drugačije. Ovaj projekt - savršen primjer onoga što se događa kao rezultat produktivne suradnje dizajnera, programera i pisci. Najvjerojatnije, kreatora igre postavio cilj - kako bi se omogućilo igračima da traže druge strane ekrana, da mu pomogne da se drži glavni lik, dajte mu šansu da živi svoj život.

Kao što su GTA V, igra pada u ljubav na prvi pogled, a onda "ne puštaj" dugo vremena. Naravno, čak i nakon što objavio neke GTA7, igrači uživaju u novost je povratak na stari dobri projekt.

igri je napraviti GTA 5 je odgovoran i težak, izvođenje niza novih originalnih misije i zadatke, pumpanje sposobnost, i samo žive život običnog čoveka. Ova igra je prepoznat kao jedan od najvažnijih visoko kvalitetnih projekata u proteklih godinu dana, čini se, samo treba da ga testirati osobno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more