Bookmarks

Grand Theft Auto 4

Alternativni nazivi: Grand Theft Auto 4

Gotovo svaka utakmica objavljen pod visokim zvuče naslov GTA, je uspio da postane legenda žanra. Zanimljive priče, veliki zadatak, uzbudljive avanture od glavnih likova i skup svih nijansi i elemente koji vam je potrebno samo da vide svojim očima i osobno iskusio. Sve to savršeno utjelovljuje i Grand Theft Auto 4 kom. Ovaj projekt je bio u stanju da bude poseban dan za sve građane Rusije, Ukrajine i Beloursi, jer je glavni igra soundtrack zabilježen slavni reper Serega. Da, to je u GTA 4, vaš lik će biti u mogućnosti da putuju oko grada, slušajući muziku "domaće proizvodnje" - sasvim lijepo, zar ne?

Grand Theft Auto IV - igra koja će vam ispričati priču o Liberty City. Glavni junak Niko, nakon što je čuo priče o njegovom bratu, iskreno vjerovali u pravom američki san. Nepotrebno je reći, vjerojatno o tome što je svoje razočaranje kada je došao licem u lice sa stvarnim problemima, sjedi za volanom nepretenciozan taksi, a Posh obećanje Ferrari i mali iznajmljenom stanu je "metar" bila ista "luksuzne vile ". Međutim, kao i ostatak asortimana predstavljen u igri, GTA 4 nam pokazuje prirodu - hrabri protagonista ne razlažu pri pogledu na opasnosti su spremni da idu do kraja u ime pravde i pobjede. Znati igra GTA 4 je sila igra cijelu noć, jedan za drugim, prevazilaženje nove i nove misije.

Projekt je nešto promijeniti u odnosu na svoje prethodnike: ulice su nestali bicikala i automobila na radiju, bombe. Svijetle i živopisne boje su izbledele, ali raspored je postala jasnija, uvjerljivi. Sve promjene su profitirali projekta - to je u svakom slučaju ne postane dosadan ili nezanimljiv.

Igra Grand Theft Auto 4 je nastavio dobru tradiciju - pjenušava humor je prisutan cijelo vrijeme, programeri rafinirani Pin Up najpoznatijih brendova i robne marke. Unatoč činjenici da je glavni lik ovog projekta - bez srca ubica, gledaj to lijepo. Karizmatičan i čelične živce Nico jednostavno zakivanje pažnju na sebe. Čak priuštiti povući paralelu između Nico stomak i Danilo Bagrov.

Za početak igre, morat ćete, prije svega, preuzimanje Grand Theft Auto 4. Brzo i lako napraviti ovo pomoći bilo koji torrent tracker. Nakon što su u mogućnosti da se pridruže projektu, od vas će biti ugodno impresionirani sa svojim promišljenim tekstovima i predivan glas djeluje cool. Miješana u sa gameplay igrač prikazan video, koji je u ovoj igri je ni manje ni više okupilo se u osam sati.

Kao što su GTA IV, igra će uvijek biti popularan. Oni su visoko kvalitetne i zanimljiv - ono što vam treba na bilo koji Gamer. Požurite vjerojatno da okušaju sreću u ogromnoj Liberty City! Uživajte u gameplay sebe i preporučiti svojim prijateljima! Više detalja su predstavljene u video trailer za igru.

 

Grand Theft Auto 4