Bookmarks

Gothic 3

Alternativni nazivi: Gothic 3

Igra Gothic 3 je kompjuter igra u kojoj akciji razvija nakon događaja drugog dijela gotike. Akcije u igri razvijaju na kopnu Midland. Ovdje ćete morati izabrati stranu, za koju će igrati, na svoj izbor će ovisiti o ishodu događaja.

Preuzmite Gothic 3 Možete na zvaničnom sajtu igre, ili na bilo koji drugi site koji nudi ovaj pristup. Također, kompjuterske igre Gothic 3 možete preuzeti preko bujica, popularni boot datoteke.

Igra Gothic 3 nudi tri opcije za pas igru:

1) za nevine - u ovom slučaju, stati na stranu pobunjenika. Njihova logori nalaze se širom kontinenta, i oni su u ratu sa orci. Oni su svoju zemlju, a njihov cilj je da ih vratiti.

2) Za Beliara - u ovom slučaju, ti uzmi stranu Assassins. To je vrlo bogati ljudi. Oni se smatraju vrlo dobar ratnici imaju različite vrste oružja i na njihovoj teritoriji najbolji su arena za borbu.

3) Za Adanos - po Adonasa, uzmete stranu Orci. U igri Gothic 3 Orci su ratnički narod, koji želi da zgrabite svu zemlju. Oni traže da se uhvati grad nakon grad.

Također u igri Gothic 3: Forsaken Gods imaju druge frakcije (minor):

1) Nordmartsy - su stanovnici zemlje Nordmar. Oni se smatraju odličan ratnici i kovača. Njihov čaroban mina zarobljeni Orci i oni čine sve što je moguće da je vratim. U ovom području, vaš lik može steći korisno znanje, kao što su kako krivotvoriti oružja.

2) Wanderers - to su ljudi koji nastanjuju šume Myrtana. Oni vole prirodu i mrze orci, koji je na putu uništavaju sve. Njihovi lideri su druidi, koji je samo znaju jezik prirode. Samo druids može naučiti magiju vašeg lika.

3) Nomads - narod koji živi u pustinji. Oni napadaju karavani, rudnici i robovi su otišli ubice.

ispred vas u igri za otvaranje ili zatvaranje različite zadatke, oni će se pojaviti u glas rješenje određenih radnji. A od vas će ovisiti o tome znakove koje su prijatelji i koji su neprijatelji.

U igri Gothic 3 oružja proizvedeni nordmartsy. Oni Vaš lik može naučiti ovu vještinu.

U kompjuterskoj igri Gothic 3: Forsaken Gods teritorija je podijeljena na tri regije:

1) Nordmar - a snježne regija sa oštre klime.

2) Varant - vruće regija, čvrste pustinji.

3) Myrtana - ovo je najljepši regija, cijeli prekriven bujnim zelenilom i šumama. To je pun prekrasnih slapova i rijeka.

U trećem dijelu igre Gothic Naći ćete novih borbenih sistema. Svi događaji će ovisiti o vama. Također ćete upoznati na putu sto nove likove, i vidjeti koliko je veliku utakmicu svijet.

Morate izvesti veliki broj složenih i jednostavnih zadatke. Također imajte na umu da ovisno o vašem izboru završava.

Uronite u neverovatan svet Gothic 3, koji će vas uvesti u nove likove, životinje, čudovišta, i odvesti vas na uzbudljivo putovanje.

Otkrijte svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more