Bookmarks

Gothic 2

Alternativni nazivi: Gothic 2

Igra Gothic 2 je trodimenzionalna kompjuterske igre, u kojoj je radnje se odvijaju u trećem licu. Ova igra je nastavak prvog dijela gotike.

Preuzimanje Gothic 2 sa zvaničnog sajta igre ili prednarudžbe igre disk. Također download igre Gothic 2 može biti na bilo kojem drugom mjestu koje nudi ovaj pristup.

Događaji u igri Gothic 2 razviti nekoliko tjedana nakon akcije održana je u prvom dijelu gotike.

U kompjuterske igre Gothic 2 Vaš lik može izabrati jednu od oblasti:

1) Paladini - imaju melee oružje i runa (uništavanje ili obnove). Palladino je šef Reda Gospoda Hagen. Paladini su smješteni u gradu Khorinis.

2) Vatra Mages - su stanovnici manastira nevin. Archmage je krug vatre Pirokar.

3) Plaćenici - može se koristiti kao melee oružje i dugog dometa. Za njih, proučavanje magije vrijedi mnogo više nego što je Paladin ili mage. Oni se nalaze na farmi Onar. Lee - kapetan plaćenika. Onda on postaje lovac zmajeva.

Sve ove klase u cijeloj igri će se podijeliti na podklase. Podjela će se zasnivati ​​na sposobnosti i razviti vještine karaktera.

U uzbudljivoj utakmici Gothic 2 oružje podijeljena na:

1) Melee oružja - jednoručni i dvoručni (noževi, mačevi, sjekire).

2) Ranged - je luk, samostrel.

Gothic 2 igre, koji je podijeljen na poglavlja. Igra ima ukupno šest poglavlja, od kojih je svaki javljaju njihove postupke i novi heroji:

1. Prijetnja - ovo je prvo poglavlje, koji priznaje svoju prvu misiju. Ovo poglavlje ne doći do ozbiljnih događaja. Glava se sastoji od istraživanja, sastanaka s prijateljima, povećati vještine i razvoj iskustvo. Glavni cilj ovog poglavlja ne gube sve svoje vještine i sposobnosti.

2. Povratak na koloniju - drugo poglavlje u kojem vam je potrebna dobra priprema i puno strpljenja. U ovom poglavlju, vi zapravo ne ispunjavaju prijateljski znakova, najviše od svih na način ćete naići na neprijatelje, od kojih ćete morati bježati ili se brane.

3. Innocent Eyes - ovo je treći poglavlje, što će biti veliki broj kompliciranih zadatke. Borbe u ovom poglavlju se zapravo ne dogoditi.

4. Lov za Dragons - je četvrto poglavlje, koji je pun bitaka. Kroz ovo poglavlje, morat ćete stalno se uključe u borbu s neprijateljem, zmaj.

5. Odlazak - peti poglavlje u kojem ćete trebati dosta vremena da provedu na istrage, razgovora i raspada intrige.

6. Halls Irdorata - ovo je posljednje, šesto poglavlje, u kojoj morate suočiti najmoćnijih neprijatelja, ali zahvaljujući svom iskustvu i vještinama, vi ih nositi.

I tako, ako ste zainteresovani za opis, Preuzimanje igra Gothic 2 Možete na bilo kojoj lokaciji koja pruža ovaj pristup.

Razviti vještine vašeg lika, steći iskustvo i osvojiti neprijatelja. Dokazati svima da ste u stanju pobjediti sve negativci i postizanje ciljeva.

Igra Gothic 2 Night of the Raven neće ostaviti ravnodušnim bilo kojeg igrača!

 

Gothic 2