Bookmarks

Urban rata

Alternativni nazivi: Urban rata

Urban & Rat online ndash; free browser-based strategija MMORPG, zaplet koji odražava stvarnim događajima od današnjeg dana. Ovaj borbenih simulator gdje morate boriti za opstanak, a ne samo pokazuje okrutnost, koristeći tako jak argument kao pesnica i pokazujući izvanredan genijalnost. Počevši da igraju u urbanom ratovanju, možete napasti druge igrače kako bi smele pljačke prolazi građana da učestvuju u masovnim tučama, posjetite trgovina i restorana, pa čak i pokrenuti vlastiti posao. A ako se odlučite da se pridruže klan, onda šanse su čak i šire. Uzmimo, na primjer, uzbudljivo teritorijalni rat, koji učestvuju u kojoj ćete moći, zajedno sa svojim pristalicama. Ako buran život vašem ukusu i na ideju da kreiraju svoju momčad više nego jednom palo na & ndash; Urban rata pretraživač igra je stvorena samo za vas! & Nbsp;

za preuzimanje i instalaciju ništa nije potrebno. Uživajte u uzbudljive avanture mogu biti izravno u prozoru preglednika. Sve što je potrebno da bi mogli da uđe u igru ​​i ndash; Registracija Urban rata. Od glavnog sistemske zahtjeve da se instalira Adobe Flash Player. Ostali parametri su niske, tako da će se dole i računar prosjek konfiguracije. U procesu stvaranja računa nije dugotrajan. Morate izabrati koju stranu želite igrati Urban rata. Možete postati pristalica zakona, ili da uđe u bandi nazivaju haos. Nakon toga, unesite ime igrača, e-mail adresu i lozinku. Sada možete pritisnuti i laquo; Play & raquo; i uronite u vrtlog ludih događaja.

Kao izvanredno stanovnici grada su podijeljeni u dvije frakcije treba zadovoljiti ih bliže. Legitimnu vlast se bori protiv kriminala, ali ponekad se ne protivi da se zaradi na poštene građane. Oni su često uključeni u reketiraju drugi biznis, koja je i sama donosi dobar prihod. Kriminalne bande sve vrijeme smetaju predstavnici zakona, jer je za njih, napada i pljački & ndash; uobičajene stvari, to je ono što oni dišu. Ko god postajete, prije nego što ozbiljno može učiniti svoje poslovanje, morate proći automatski test borba. Sa ovim vam se ugodno i razumjeti princip borbenih sistema. Nakon toga možete početi da pumpa njihove karakteristike i da se uključe u duelima sa pravim igračima.

Uspjeh u borbi ne zavisi samo od sreće, ali i na faktore kao što su karakteristike lika. Što bolje upumpava zdravlje, snagu, izdržljivost, okretnost, reakcija & ndash; više šanse za prevazilaženje neprijatelja. Također obratite pažnju na razliku u nivou potencijalnog rivala. Također morate paziti za takvu mjeru kao rezerva energije. Bez skladištenje energije ne mogu se reproducirati online urbani rat, jer ne možete nikoga napadali. Izgubljenu energiju je obnovljena vremenom, ali možete ubrzati ovaj proces od preuzimanja vlasti. & Nbsp;

Svaka pobjeda donosi nasledio iskustvo i novac. Ali akumuliranih sredstava biti utrošen i gdje, i šta. Igra TownWars predlaže da posjetite butik i shopping centar, gdje možete kupiti opremu, oružje, odjeća, i širok spektar dodatne opreme. Također lokacije Center ima restoran u kojem se ne gledati dalje kao pravnici i kriminolozi. Osim toga tu je DIY prodavnica, koji se nalazi u industrijskoj zoni lokaciji. Evo kupila crteže potrebne za proizvodnju. Sve što će dobiti u trgovini i butik sa postizanjem nivoa 10 mogu popraviti u studiju.

Urban Wars online igra je još jedna odlika & ndash; poslovni razvoj. Na početku svog šatora stoji sa hot-dog. Neka ovaj mali, ali sve isto poduzeće i za zaradu je potrebno za pokretanje. Razvoj i bogata, s time da ćete dobiti još jedan poduhvat, poboljšati ono što već sami, vi ćete biti u mogućnosti da ubrza proizvodnju. Postoje četiri razine maloprodajnih objekata i nakon hotdog slijede Sojuzpechat, sokovi, voda i knedle. Dostupnost biznis ne ovisi o tome šta drugi, kako na nivou.

Na kraju je napomenuti da urbano ratovanje igra daje aktivirati popis korisne tehnike. Stečena tehnike u restoranu za CRP, ili izdvaja se u industrijskoj zoni u Inst. Evo 9 tehnika koje su vrlo korisni u borbi: njegovoj procjeni, Rekvijem, Krv za krv, Healing, Counterstrike, Strike trik pored recepcije, Bloodthirsty i Combo.

Kako bi se ocijenila potencijal igri ćete moći tek kada zasyadet sebe za igranje. Pokušajte & ndash; a vi ćete love it! Sretno!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more