Bookmarks

Zlatni hektari

Alternativni nazivi: Zlatni ari, zlatni ari

Golden Acres igra za vas i prijatelje

Virtualne farme u svim svojim mogućim manifestacijama dugo i dugo su osvajale srca igrača i zbog toga je igra Golden Acres došla na teren. Ima svega što je potrebno za razvoj vlastitog posla, ali što je najvažnije, ovim fascinantnim radom možete se baviti zajedno sa svojim prijateljima.

Jedina stvar koja leži između sna i stvarnosti Golden Acresa je registracija. Procedura je jednostavna i ne treba puno vremena, ali nije vam potrebno ništa preuzimati, jer možete igrati na mreži u igračkoj baziranom na pretraživaču. Međutim, ulaz se može dodatno pojednostaviti ako imate Facebook račun, samo kliknite na Prijava putem gumba Facebook i vi ćete u jednom kliku postati poljoprivrednik.

Ako događaj delite s prijateljima, oni će na vašoj web stranici podijeliti zabavu, a o uspjesima se može razgovarati u ličnoj prepisci. Igra ima i svoju društvenu stranicu na kojoj se redovno objavljuju planovi, ažuriranja i momenti u igri. Ako iznenada imate pitanja ili poteškoće s igranjem, tamo možete zatražiti pomoć.

Stavimo kapu za panamu, idemo na polje

Vrijeme je da počnete igrati Golden Acres. Čak i ako vani ima snježna oluja ili jesenja kiša, Zlatni akres je uvijek usred proljetno-ljetnih radova.

Sve započinje činjenicom da u selo stižete vlakom. Staza koja vodi od zaustavljanja vodi direktno do vaše kuće, tako da se ne gubite. Ali što je imanje bliže, to je jasnije da će posao biti neodoljiv. Prije nego što počnete obrađivati u200bu200bzemlju, morate popraviti onih nekoliko građevina koje su ovdje.

Prvi koji će vas upoznati i vrlo će mu drago upoznati Freddyjevu kozu. Zna sve i spreman je pomoći u svim nastojanjima. Prvi korak je popravljanje kuće i staje, kako će je Freddy obavijestiti. Ali ne brinite, misija vam se neće činiti napornom, jer sve što trebate učiniti je kliknuti na čekić u oblaku iznad krova svake zgrade. Trebat će samo nekoliko sekundi da zgrade ponovo postanu nove.

Takvih oblaka sa ikonama slika pojavit će se na svakoj parceli zemljišta, zgrada, opreme. Oni pokazuju šta trebate učiniti: popraviti, izgraditi ili poboljšati, sijati, zalivati, žetvu itd. d.

Na farmi je uvijek puno posla i nijedan od njih ne smijete odložiti:

  • Izgradite nove zgrade
  • Poboljšajte ih tokom vremena
  • Obradite zemlju
  • Sadite raznovrsnije biljke
  • Sakupite bogatu žetvu
  • Posadite sva živa bića
  • Prodajte i kupujte na tržištu
  • Pretvorite malu farmu u veliku i profitabilnu farmu
  • Ćaskaj s prijateljima

Freddie će na početku podnijeti svaku akciju, a zatim pogledati sve zadatke na tabli koji su stajali ovdje i prije vašeg pojavljivanja. Prikazuje nove narudžbe i označava dovršene predmete. Čim sve s popisa bude gotovo, nestaje, ustupajući mjesto novom, tako da možete beskrajno igrati igru u200bu200bGolden Acres.

Ne postoji ograničenje savršenstva

Ono što vas privlači u simulatoru poljoprivrede je prilika za beskrajni razvoj zemlje, otvaranje pristupa novim alatima. Izgradnjom mlina, pekara, tvornica i tvornica za proizvodnju proizvoda od sirovina koje ste sami uzgojili počinjete proizvoditi robu.

Na Golden Acres iPlayeru svaki učesnik nastoji nadmašiti ostatak nudeći rezultate svog rada na tržištu. Bazar gledajte češće, jer se ponekad pojavljuju korisni, pa čak i vrijedni predmeti. To se odnosi na seme, životinje, mašine, alate. Neki su skupi, pa pokušajte zaraditi dovoljno kapitala tako da je dovoljno za razvoj koji nikad ne prestaje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more