Bookmarks

Bogovi i slava

Alternativni nazivi: Bogovi i slava

Dodi i slava - strategija u svetu bogova i magije

Igra

Gods and Glory na PC-u odvest će vas u prostoru i vremenu u svijet u kojem možete preživjeti samo borbama. Preuzmite kontrolu nad cijelim dvorcem i učinite ga uporištem snage i snage. Strategija igre u Wargamingu u stvarnom vremenu sa elementima taktike i ekonomije. Borite se sa svojim prijateljima za Sky Citadel i pokažite svima koji je pravi car svih zemalja ovdje.

Gama igre i opći savjeti

Bogovi i slava igraćete kao menadžer, general i naučnik. Odnosno, trebat ćete razvijati svoj grad, boriti se sa trupama i učiti nove tehnologije. Na raspolaganju će vam biti i generali, drugim riječima heroji na čelu vaših vojski. Vještim upravljanjem i planiranjem koraka koji su pred vama omogućit ćete da pobijedite rivale, jer se nalazite u jednom od kraljevstava na globalnoj mapi. Vaš dvorac je mala kap u oceanu od ostalih igrača i njihovih dvoraca, zato obavezno sprijateljite prijatelje i saveznike. To je najbolje učiniti u sklopu saveza, pridobijanjem novih i novih igrača zajedno s njim, razvijanjem za dalje borbe. Uostalom, odavno se zna da jedan na terenu nije ratnik.

Konstrukcija u dvorcu - funkcionalnost je implementirana kao i u mnogim drugim igrama sličnog žanra. Imate malu teritoriju na kojoj gradite resurse, vojne, naučne zgrade. Na primjer:

  • baraka - moguće je graditi 2 komada omogućava vam regrutovanje trupa;
  • vojni štab - povećava kapacitet armija heroja i generala; Univerzitet
  • - Poboljšavanja grada i bitka se istražuju;
  • smithy - ovdje možete kreirati, poboljšati, očarati, sintetizirati opremu za heroja i generala;
  • radionica - omogućava vam stvaranje zamki i utvrđenja za zid; Kafana
  • - možete zaposliti generale - moćne vođe vaših vojski;
  • pilana, zgrada stanova, poljoprivredno gospodarstvo, mlin zvijezda, kamenolomi - građevine resursa, stalno uključene u proizvodnju resursa, podizanje razine povećava proizvodnju.

U igri su samo četiri vrste resursa - drvo, zlato, kamen i zvjezdani prah. Svaka od njih ima različitu svrhu i koristi se u različitim poljima. Postoji i peti tip - dijamant. Možete dobiti za dovršavanje zadataka, nagrada na turnirima ili kupiti za pravi novac. Omogućuje vam ubrzanje izgradnje, zapošljavanja i istraživanja, jer za njih možete kupiti jedinstvene generale, kao i rijetku opremu za njih.

Bitka mehanike

Borbe se odvijaju u automatskom režimu, možete birati samo generale i vrste trupa koje će se boriti. Ukupno, u bitku uđe do pet različitih jedinica, od kojih je jedna heroj ili general. Ukupan broj vojnika koji se mogu boriti ovisi o kapacitetu odreda vašeg generala. U Bogovima i slavi nećete sresti milione vojnika, na primjer, na sedmom nivou vojnog štaba možete voditi u boj samo 48 vojnika, odnosno 12 vojnika u jednom odredu. Unajmljivanje trupa također se provodi prilično brzo, jer u tom slučaju nećete izgubiti više od 48 vojnika u jednoj bitci.

vojnika smješteno je na dvije linije: 10.0003

  • sa prednje strane - za vojnike iz bližnjeg rata oni su defanzivna linija, imaju visoki pokazatelj života;
  • leđa - vojnici, mađioničari, iscjelitelji nanose glavnu štetu neprijatelju, imaju malu odbranu i život, ali veliku štetu.

Ako je vaš heroj ili general čarobnjak, tada će biti na stražnjoj liniji, ali ako je ratnik na frontu.

Možete da preuzmete Gods and Glory na svoje računalo pomoću Bluestacks Android emulatora. Budući da je igra stvorena za mobilne uređaje, pa je pokrenite na PC-u, prvo preuzmite i instalirajte emulator, a tek potom instalirajte igru u200bu200bunutar nje i uživajte u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more