Bookmarks

Goblin Keeper

Alternativni nazivi: Goblin Keeper

Goblin Golman online igra & ndash; besplatni browser baziran multiplayer fantastičan igra sa strategijom elementima. Kada je došao u svijet nastanjuju mnogo čudnih stvorenja, vi gradite svoje carstvo i postao vladar čitave grupe goblini, Orci, Ogres, vještice. Sve ove stvorenja imaju jedan od svoje vrste inspirišu strah, ali u pravim rukama i da li do vrhuncu svoje moći i postati smrtonosne. Igra Goblin Keeper je savršen za one koji imaju ambicije preko ruba. Na kraju krajeva, svaki vlasnik sumornog šefa nastoji proširiti na teritoriju podređena eventualno dobiti svijetu dominacije!

igrati igru ​​Goblin Čuvar može biti bilo ko. I to ne mora nužno imati računalo sa strmim parametrima. Nakon što je sistemski zahtjevi igra različite skromnost. Da li vam je potrebna Goblin Keeper registraciju, koji će otvoriti vrata za misteriozni virtualni svijet. Roku od nekoliko minuta ćete popuniti potrebne obrasce pisanjem informacije, kao što su e-mail adresu i lozinku, a zatim potvrdite prihvaćanje pravila projekta i ndash; Sada možete i cijeli upis u igri Goblin Čuvar.

Sada, kada ste postali legitimni korisnik će morati zavrnuti rukave i početi da ostvare svoje snove. Deeds vas nema kraja! Prvo je potrebno izgraditi zatvor, opremiti ga sa svime što vam je potrebno da se brine o zaštiti od nenajavljenih posjeta. Na primjer, će staviti skrivene zamke koje razonoditi klevetnici usudio da se pojavi u vašem posjedu. Sve to će biti unutar šefa, vi stvarate svoje ruke. Čak je i veličina i raspored prostorija može biti izabrana nezavisno. A da bi se dogovoriti namještaj napraviti udoban dom, koristite posebna radionica. Get njegovi podređeni za dobar rad niste obraća pažnju na njihovo ogorčenje. Osim toga, možete osigurati da niko zavali kao gospodar planina srca, ima pravo nametnuti poreze na stanovništvo. Neka njihovi životi ne mislim med! Budite majstor strog, ali u isto vrijeme sajma. Nemojte se zanositi njegova svemoć, da ne izazivaju nepotrebne nevolje. Vjeruju da će građani raditi efikasnije, ako možete zaraditi poštovanje od njih.

Važno je napomenuti da je važna stvar je proces ekstrakcije resursa. Bez njih, to je jednostavno nemoguće igrati Goblin Keeper. Zbog dostupnosti resursa, možete proizvesti sve što vam je potrebno. I ako smatrate da je nešto ima u izobilju, tako da ide na crno tržište i zaraditi nešto novca. Važno je napomenuti da je rad u rudnicima mogu biti ne samo za stanovnike svog carstva, ali čak i prijateljima koji su, začudo, ali je dozvoljeno snimanje i koristiti kao rabsily. Međutim, ponekad je bolje da se sklopi savez i da pridobiju podršku svojih susjeda nego da izvuku sav sok iz njih i pokušavaju da dobiju nasilnim sredstvima. & Nbsp;

Što se tiče neprijateljstva u Goblin Keeper online, možete voditi bitku s ostalim igračima da napadaju tuđe imovine, pljačkaju i uništavaju kuću vilenjaci. Ali ne spadaju u samozadovoljstvo. Uostalom, ti si nečiji svrhe. Adekvatno upravljati odbiti neprijatelja u slučaju napada. Da se osjećaju sigurni, morate kreirati i trenirati vojsku. I planira nikakve događaj, bolje da preliminarno istraživanje. Razvoj taktike & ndash; Jedan od najvažnijih aspekata igre. Samo pomislite kako je lepo biti osvojiti i odlučiti o sudbini obroncima ispred svog protivnika glavu! Početna uklanjanje tih bića koja se bore na strani protivnika, a onda, kako kažu, šešir!

Ako želite dobiti sve najbolje i da su spremni za ovo da ide na leševa, od vas će vole da se igraju Goblin Keeper. Ovdje možete besramno voditi politiku osvajanja, bez obaveze da nikome dijeli sitnice! Neka pretvoriti sve svoje zamršene planove!

& nbsp;

 

Goblin Golman online registracije