Bookmarks

GoalUnited

Alternativni nazivi: GoalUnited

G oalunited online & ndash; Međunarodni multiplayer igra u žanru fudbala simulatora.

& nbsp; Online igre goalunited pretraživač, koji je za igrati, ne morate instalirati dodatni softver na računalu. Dakle, ona ne napreduje na računarske opreme specifičnim zahtjevima igraču, morate imati:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Bilo Internet pretraživač prošle modifikacija,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Flash Player 10

Član u igri goalunited & nbsp; brzo i sastoji se od nekoliko koraka. Prvo morate popuniti jednostavan obrazac:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; da sprovede korisničko ime i ndash; pod istim imenom će biti poznat u igru; jer igra je međunarodna, to je najbolje da se dođe do nazivom na engleskom jeziku, na ćirilici, nećete ni moći da uđu;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; stvoriti lozinku,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; da navedete e-mail adresu

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; prihvatio Uvjeti pružanja usluge.

Drugi korak & ndash; Ovo pismo, koje ti sa svojim registriranim e-pošte, u pismu ste dobili daljnje upute i link u igru. Registracija GoalUnited završen i možete početi trenira svoj tim.

GoalUnited online igra popularna u cijelom svijetu i ndash; ona je igrao više od dva miliona ljudi. Igra ima sučelja na 15 jezika, pa ako se odlučite da igraju goalunited, onda ćete imati priliku da se natječu sa fudbalskih menadžera u mnogim zemljama.

U ovoj igri vi & ndash; Football Manager, i vaš posao je da donese svoj tim do vrha turnira linije. Igra ima svoj poseban vremena za igru. Dakle, u stvarnom životu se odvija u godini, a u igri & ndash; četiri, odnosno, održat će se četiri fudbalske sezone i svojim igračima ostariti kao četiri godine.

Kad počnete igrate igru ​​goalunited online, od vas će se dati naredbu. Svaki Football Manager daje poseban tim, tako da početni zadatak je da se identifikuju prednosti i slabosti svog tima. Da biste to učinili, vi ćete imati trening period u kojem ćete se upoznati sa svim suptilnost igre, i marljivo obavljanje zadataka trening, vi ćete biti u mogućnosti da zaradite bonuse. Pažljivo pročitajte informacije o svakom igraču, jer neki od njih imaju posebne talente koje vam mogu pomoći da pobijediti utakmice!

Igra goalunited online nije kao uobičajena nogomet igra u kojoj možete kupiti samo igrače i beskrajno igrati mečeve. No, ovo je igra sa strategijom elementima. Trebat će vam:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; pokupiti svoje igrače,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , ali i zaposliti osoblje, čitajući njegov životopis,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; da biraju vlastite režim treninga, jer će igrači biti umorni na spavanje na terenu i nisu obučeni neće pokazati sve to sposoban.

Nemojte zaboraviti da se stvori nekoliko vrsta raspored igrača na terenu i ndash; kao standard, efikasan protiv svih rivala, i pojedinca, uzimajući u obzir karakteristike i sposobnosti svakog igrača.

Osim toga, kada igrate goalunited, onda ćete želite tražiti sponzore za svoj tim, potpisivanjem ugovora s njima i borbe sa rivalima ne samo na terenu za loptu, ali za novac pokrovitelja. Također moraju razviti vlastite stadionu, u stvari, ono što je, i više fanovi mogu prisustvovati igre. Ne zaboravite također o parkiranju!

igrati online goalunited hoćeš, koja se sastoji u jednoj od liga. Ako ste ostati na vrhu tabele, naredne sezone će vas odvesti u nivo lige viši, inače - će letjeti na manju podjele. Također će imati priliku da učestvuju u Liga kupu.

Igra ima dva načina igre & ndash; free i premium. U premium modu, imate više mogućnosti za razvoj i njegov tim i dobiti sve statistike.

G oalunited Online registracija vam daje jedinstvenu priliku da pokaže svijetu svoje sposobnosti Football Manager.

 

GoalUnited online registracije