Bookmarks

Heroji rata i novca

Alternativni nazivi: HeroesWM

Heroji rata i Money Online & ndash; besplatne multiplayer online igra, napravio u strategiji žanr, što nam daje ogromnu i fascinantan originalni svijet u kojem razvoj događaja. Online igre Heroes of War i novca je vrlo popularna među toliko igrača širom svijeta.

Član u igri Heroes of War i novca je vrlo jednostavan i ne uzima puno vremena. Sve što trebate učiniti & ndash; unesite svoje ime ekran, lozinku za siguran pristup igri i unesite e-mail adresu na koju ćete dobiti potvrdu da je registracija heroja rata i novac završio. Generalno, u Heroes of rata i novac online registracija je koncipiran tako da možete vratiti svoju lozinku za pristup računu, ako iznenada ga zaboraviti.

Što se tiče zahtjeva sistem, tako da ne bi trebalo brinuti samo to. Da igrati online Heroji rata i novca, sve što vam treba je kompjuter spojen na Internet. To znači da je igra sasvim skromni sa specifikacijama računala. U isto vrijeme, bez obzira na pristojnu kvalitetu slike, igra neće & laquo; & raquo;, kočnica osim ako imate vrlo brzu vezu na World Wide Web.

Sve u igri postoji osam frakcija, od kojih svaki ima svoje jedinstvene zgrade, vrste vojnika, magične čini i sposobnosti heroja. Dakle, & nbsp; imate priliku da počne igrati za nekromanti, vitezovi, barbari, čarobnjaci tamnog i svjetlosti vilenjake, patuljke i demoni. Interesantna karakteristika je činjenica da počevši igrati online Heroji rata i novca, imate priliku nekoliko puta u igri za promjenu frakcija. Mehanika ovog procesa je osmišljen tako da kad promijenite djelić nivoa svoj grad, i sve moguće karakteristike vašeg lika ne mijenja. Zbog toga, svaki igrač ima priliku u svojoj koži da iskuse različite stilove igre.

Heroji rata i novac online igra, u kojoj nije temeljni prednost ukupnog broja vaše trupe, važno je kako visok nivo vaše jedinice. Do razvoj igre su dostupne funkcije kao što su napad moć magije, zaštite, sreća, inteligenciju, moral i inicijativa. Svaki od ovih parametara uz pravilan razvoj uvelike povećava šanse za uspješan ishod za vas u bitku. Osim toga, svaka rasa ima svoje jedinstvene sposobnosti, koji su također na raspolaganju za razvoj.
Igra Heroes rata i novca online ugodno zadovoljan dobro razvijen sistem saveza, omogućavajući mnogo efikasnije da se bave problemima i dobiti dodatne goruće pogodnosti u razvoju. Svaki igrač ima mogućnost da se uključe u klanu lopova, radnici, lovci, plaćenici, kovači, kockari, oružara, pa čak i na taktiku bitci. Takav sistem je prilično trivijalan, jer, po pravilu, strateški igre, vrlo malo pažnje posvećuje razvoju ime jednog lika.

Na raspolaganju su oko dvadeset različitih skupova municije, razlikuju u svojim karakteristikama i izgledu, dajući prilično dobar poticaj u performansama. Također, u igri je moguće prikupiti kompleta municije, i dobiti dodatne bonuse u borbi. Igra se Heroji rata i novca dobro razvijen sistem dostignuća. Razvoj svoj lik i postizanje više i više novih čvorova, imate priliku da dobiju posebna priznanja i medalje, koje su u igri gotovo stotinu. Po pravilu, možete zaraditi nagrade za posebne herojski posao, ili za visoke stope razvoja, koje ste napravili u miru.

U Heroji rata i novca da bi bilo lijepo i zbog adminstratsiya igra je vrlo oprezan pristup u proces praćenja aktivnosti igrača i pokušava da uzmu u obzir sve svoje komentare i sugestije. To je lijepo kad je dijalog između uprave i igrači otvoren i konstruktivan.

Sumirajući sve gore, mora se reći o proizvodu ispostavilo visoke kvalitete i zanimljiv, ali zbog svakog ljubitelja fantazija igre mogu cijeniti zadovoljstvo proizilaze iz igre.
Prijavi se, počnite igrati Heroes of rata i novca i postati istinska legenda u čarobnjačke svijetu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more