Bookmarks

Genesyx

Alternativni nazivi: Genesyx

Genesyx online & nbsp; - slobodan multiplayer uloga-igranje igra u žanru naučne fantastike o post-apokaliptični svijet.

Online igra & nbsp; Genesyx na raspolaganju za igru ​​na bilo kojem računalu, čak u uredu, čak i kod kuće, ne zahtijeva instalaciju i preuzimanja dodatni softver, troši veliku količinu Internet saobraćaja.

Registracija igri Genesyx vas odmah uranja u igri. Za to što ste proći Genesyx & nbsp; online prijave, morat ćete se upoznati s kratkim vodič u igru ​​za izabrati pravi put razvoja vaš karakter. Registracija & nbsp; Genesyx vas da unesete:

& bull; ime

& bull; kat,

& bull; lozinku, & nbsp;

& bull; adrese elektronske poštanski sandučić,

& bull; izabrati jednu od četiri zanimanja.

Genesyx & nbsp; online igra će vam potapati u svijetu nakon eksplozije najnovije nano-bombe. Survivor čovječanstva je spojen na poseban sistem Postanja, koji uvodi u ljudsko tijelo nano-strojevi, poboljšati i ubrzati svoj odgovor. To je bio jedini put spasenja čovječanstva. Međutim, sistem je počeo da se razvija, kao i razvija tehnologiju. Humanost nije smio isključiti sistem, tako da sada, u 22. stoljeću, živi u svijetu u kojem ne postoje zakoni kojima se uređuje samo najjači i specijalna policija, izaslanici sistema, prati realizaciju svojih zahtjeva.

Kad počnete igrate igru ​​& nbsp; Genesyx & nbsp; online, možete odabrati jedan od četiri glavna zanimanja: & nbsp;

& bull; pešadinac,

& bull; inženjer

& bull; nereda,

& bull; pilota.

Osim toga, vaš lik će imati karakteristike koje će se povećati ovisno o vašem iskustvu zaradili. Ovi su parametri lika

& bull; čvrstoća, & nbsp;

& bull; brzina, & nbsp;

& bull; kontri, & nbsp;

& bull; preciznost, & nbsp;

& bull; Power, & nbsp;

& bull; vitalnost, & nbsp;

& bull; energije.

na performanse karakteristike ovise o ponašanju svoj lik na bojnom polju, snagu njegov utjecaj i sposobnost da se izbjegne neprijateljskog napada.

Osim toga, kada igrati online Genesyx, vaš lik će imati više sposobnosti vještina:

& bull; pesničenje, & nbsp;

& bull; zaštita, & nbsp;

& bull; Preciznost, & nbsp;

& bull; posjedovanje oružja. & Nbsp;

Vještina će se povećati sa nivoom vaš karakter. Pored toga, bitka ćete biti zaštićeni od strane raznih čari. & Nbsp;

Genesyx online igra ima poseban atribut & ndash; svaki lik ima svoj PDA, koje on može koristiti u borbi. Svaka profesija ima svoju jedinstvenu listu aplikacija za PDA.

U borbi vaš lik može napasti, braniti, ili koristiti PDA program. Vaš izbor igre pruža širok spektar borbe:

& bull; dvoboj

& bull; tim tuče, & nbsp;

& bull; turnira,

& bull; jedinstvene borbe.

Svaka jedinstvena bitka scripted igra. & Nbsp;

Oružje i municija možete kupiti u prodavnici, i dobiti unikatnih predmeta od predstavnika mirnog struke, na primjer, haker koji može otključati i staviti na svoje oružje posebne tehničke inovacije koje povećavaju moć poraz neprijatelja.

Nakon što je postignut određeni nivo, možete se pridružiti jedan od mnogih klanova, po jedan čiji je cilj vam najviše odgovara.

Kada pokrenete reprodukciju u & nbsp; Genesyx, je da shvati karakteristike igre će pomoći poseban instruktor & ndash; iskusan igrač koji ima posebne dozvole mentorstvo. Osim toga, sva vaša pitanja će biti odgovoreno na forumu igre. & Nbsp;

Ako ste umorni od borbe, možemo oduzeti jedan od mnogih mirne zanimanja koja će vam pomoći da zaraditi novac u igri. Osim toga, možete dobiti novac za pobjedu u borbi, učestvuju u raznim događajima, objavljuje da je administracija igre.

Za one koji mogu i žele da Genesyx & nbsp; da se igra i ulagati pravi novac u projektu, daju poseban status, jedinstvena oružja, razne bonuse. Međutim, možete uspješno igrati bez ulaganja i pravi novac.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more