Bookmarks

Gatling Gears

Alternativni nazivi: Gatling Gears

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4000+

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

disku: 2 GB

Gatling Gears - arkada pucač, koji je postavljen u svijetu stvorio sve kanonima stila steampunk. Ova akcija je u potpunosti zatvoren u ljusci igri, koji je vladao od vremena reakcije, preciznost igrača i kalibar pištolj. Igra je Gatling Gears oskudna je priča o tome kako je ogromnog carstva želi da u ruci sve na svijetu rezervoar resursa, pomoću bilo koje od metoda i sredstava, ne Preziranje ubija svakoga ko se usudi da pokažu otpor. Međutim, u svemiru brzina Gitling nemoguće bez herojstva, a bio je jedan čovjek koji je odlučio da ospori krvožednih carstvo. Na čelu njegove borbe hodanja robot protagonista po imenu Max Brawley usudi zaustaviti napredovanje osvajača.

Gameplay

Gatling Gears, koji će morati igrati brzo i precizno, sastoji se od više slojeva, a svaki od njih ćete morati očekivati ​​veliku gomilu neprijatelja. Svaki od pet poglavlja misija Gatling Gears je jednostavno vrvi od neprijatelja i oni moraju biti uništeni do posljednjeg, u protivnom nećete moći proći dalje. Mi ćemo pitati da se širi u kasarnu, da obori vodotornja, ili da raznese zračne luke, ali mi ćemo uvijek tražiti nešto razbiti, raznijeti ili uništiti. Igra je Gatling Gears razlikuje veliki izbor ciljeva, onda će se sastati, i minobacače, i teških bombardera, i vozovi, a sve će biti dopunjen minska polja, bageri bacanje ogromne trupaca, i klasika žanra - ogroman, zauzima pola lokacije šefove na kraju svakog nivoa . Gatling Gears, igra u kojoj možemo samo ograničene mogućnosti njegova krzna - pulamety, bazuka, bacač granata i posebnu vještinu, kao poseban eksplozije val koji uništava sve oko. Wave je vrlo moćno oružje, i stoga je dostupan samo jednom po misije.

poboljšanje

U svakom od lokacija Gatling Gears razbacane zlatne poluge, koji vrijedi za prikupljanje s najvećom pažnjom. Zarađeni novac tako da možete provesti u radnji, dostupan prije svakog nivoa. Roba u ovoj radnji je povećanje u obavljanju svoje ruke ili krzno oklopa. Ali to nije sve poraženi protivnici će vas darovati s posebnim bonusima, orasi, za koju svi istoj prodavnici možete kupiti poboljšanja i posebne dekoracije za krzno. Također za matice možete kupiti ruku životinja da štedim iza vas kroz razine igre. Dinamičan i pun pogon igra ima kooperativni mod igre kada možete igrati misija će se održati u društvu drugog igrača, u tom slučaju igra će biti novi lik - nećaka Max, koji je ujedno i virtuozna će tretirati vaše borbe hodanje robota. Sve prednosti igre je gotovo savršen dopunjuje vizualni učinak, gdje bogat i šarene slika je osvijetljena bljeskove eksplozija i fijukali pored protagonista školjke različitih veličina i kalibra.

 

Računalo igra Gatling Gears