Bookmarks

Gargonia

Alternativni nazivi: Gargoniya

Online igre Gargoniya & ndash; preuzeti i browser, prepune casual, čineći cijeli proces igra je znatno pojednostavljen. Kako bi se početi svoj razvoj, ne morate ništa za preuzimanje i instalaciju. Sve što vam treba & ndash; ići u pretraživač i ići korak registracije Gargonia.

Registracija igri Gargonia u prvoj fazi nudi budućnost igrač odmah odrediti na kojoj strani sukoba voli da se i mdash klasificirati; na Gargonitam ili marinaca. A ako kliknete na logotip kamp (ili link iz naziva ispod njega), što je manje u odnosu na broj registriranih, od vas će dobiti bonus za podršku ravnotežu. Zatim, kada ste već počeli da Gargonia online, uvijek možete promijeniti logor. Odrediti izbor, vi ćete, kao i obično, navesti vašu e-mail adresu, pod kojim imenom ćete igrati i pod kojim lozinku & mdash; unesite & nbsp; igri. Gargonia Registar ovdje lako i standard.

jedinstveni online igra Gargonia nudeći kontinuitet igranja kroz & laquo; autonomiju & raquo; akcije vaš karakter. To je, ako je potrebno ili izlazak iz igre, ili potpuno isključiti računalo, vaš junak se više ne bavi poslovima koja mu je poverena. Možete poslati ga na posao, a zatim, vraća u igru, dobiti mjesto plate.

Gargoniya igra ima novčanih jedinica & ndash; neki tokena, koji možete dobiti za rad, borbu protiv neprijatelja, ili su u istraživanje. Za pravi novac kako bi obogatio tokena neće raditi & ndash; ovo je samo u igri Gargonia. Igrati bez njih, međutim, to će biti teško, jer taj novac omogućava igračima da kupuju razne stvari za poboljšanje kuće, ili savez za poboljšanje performansi.

Inače, karakteristike. Trajnost je odgovoran za smanjenje štete uzeti. Power & ndash; za utjecaj silu kada napada u borbi. Mobility & ndash; za izbjegavanja neprijateljskih napada. Power & ndash; za vitalnost. Inteligencija & ndash; za kritične hitova (one koji rade najviše štete) za vrijeme borbe. Fame & ndash; za poziciju na listi igrača. Gargonia online igra vam jamči stalan napredak kroz kontinuiranu proizvodnju iskustva utjecati na vaš nivo igre.

Kad počnete igrate igru ​​& nbsp; Gargonia online, znate da možete ne samo graditi, ali i da poboljšaju svoje domove. Supa:

& bull; & ndash kuća; sa svakom novom nivou zgrade dodaje dodatni utor za stvari;

& bull; bijes štit & ndash; korisno za napad na neprijatelja, jer povećava snagu;

& bull; simbol bijesa i ndash; povećanje kapaciteta napada;

& bull; Chest & ndash; držite tokene je dostupnost neprijatelj;

& bull; štit od časti i ndash; povećati snagu odbrane;

& bull; simbol časti i ndash; povećanje kapaciteta odbrane;

& bull; bedž drva & ndash; Ako imate četvrtog stepena i iznad, to će biti za vas stabilan izvor prihoda;

& bull; & ndash pratiti; pomoći u pronalaženju odgovarajućih protivnika;

& bull; & ndash ograda; snagu igrača u napadu će povećati vrijednost nivoa apstrakcije.

igrati online Gargonia & ndash; To je u jeku sukoba između dva tabora & ndash; & Laquo; Gargonitov & raquo; i & laquo; Marine & raquo;. Kohezije u grupama ili savezima, junaci igre može ići u rat i saveza, dok se bave u izgradnji stanova i razvoju njihove tvrđave.

Pa, Gargonia & nbsp; online igra koja će vas dovesti stopostotno zabavno, jer ste očekivali i moderan likova i bessmetnoe broj zadatke i zabavnih borbeni sistem & hellip; svi su bezbrojne. Budi dobrog raspoloženja, i znam iz prve ruke cijeli opseg predviđene avantura, dizajniran s humorom i duhovitosti. Samo naprijed i počnite igrati Gargonia!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more