Bookmarks

Gameglobe

Alternativni nazivi: Gameglobe

Game Gameglobe je mešavina žanrova Akcija, Avantura, TPS, Quest, Racing. Ali u suštini, igra Gameglobe je veliki urednik sa velikim brojem različitih alata tako da svatko može ostvariti svoje ideje, možete kreirati i odmah nakon stvaranja igre u svojoj kreaciji, realizirati svoje ideje, to je ono što vas ova igra stimulira. Možete igrati online igru ​​Gameglobal potpuno besplatno jer je stvorena u modu F2P (FreetoPlay).

Za početak u Gameglobalplay morate imati računalo s ovim sistemskim zahtjevima:

 • procesor CeleronDual-Core 1. 6GHz ili više;
 • video kartica gef ili 8800 GS ili više;
 • RAM 1 GB ili više;
 • operativni sistem WindowsXP ili novije verzije;
 • na tvrdom disku od najmanje 2 GB;
 • DirectXDX 9;
 • Internet veza;
 • tastatura;
 • th

Ako vaš računar ima ove karakteristike, vaš sljedeći korak će biti registracija Gameglobe-a:

  1. Idi na stranicu ig2 Gameglobe;
  2. u gornjem desnom uglu stupca Upravno korisničko ime unesite svoje ime za igru;
  3. pustite lozinku i zapamtite je:
  4. Unesite Vašu email adresu;
  5. prihvata ugovore o autorskim pravima klikom na kvačicu;
  6. pritisnite veliko zeleno dugme ispod Signup;
  7. slijedite upute i preuzmite klijenta igre;
  8. Unesite svoje detalje i započnite avanture koje sami kreirate.
Da biste kreirali svoj svijet, igru ​​sa svojim prekrasnim poljima i prirodom, predstavili ste se ogromnim setom alata za stvaranje šuma, puteva, vodopada, pećina, prepreka, pustinja, snježnih livada i mnogo, mnogo više očekivanja vaše mašte. Napravite skripte, pišite priče, napravite nezaboravan karakter i podelite ih sa drugim ljudima. Svako od nas je oduvijek sanjao o kreiranju vlastite igre, to je sigurno, a to je postalo moguće sa igrom Gameglobe.

Kreiranje svijeta možete sami voditi svojim likom. Hajde da smislimo kako kontrolisati svog heroja. Vrlo je jednostavno kretati se svijetom koristeći poznate tipke W S A D (gore, nazad, lijevo, desno) za pomicanje sa strane tipke Q E. Za skok koristite razmaknicu ili desni gumb miša. Levo dugme služi za udaranje i interakciju sa objektima okoline, takođe hvatajući uže, možete pomerati tastere za kretanje i R F da se popnete uz pomoć užeta ili se spustite.

U igri Gameglobe postoje vozila, kao što su: SUV, sanke, kamion i snowboard. Upravljanje njima nije teško. Da biste ušli u auto, pritisnite levi taster miša koji ide do njega, za kretanje koristimo tastere W S A D Ručna kočnica u igri je pričvršćena na taster razmaknice da bi se izašlo iz vozila.Koristite taster TAB, da ubrzate, pritisnite W i S da kočite. Upravljanje svim prevoznim sredstvima je uobičajeno tako da možete shvatiti kako voziti snowboard, kamion i saonice.

Posjetite stranicu, registrirajte se i kreirajte igru, remek-djelo, avanturu, svoj svijet s nevjerojatnim likovima, zlikovcima. Igranje Gameglobe besplatno daje vam priliku da kreirate svoju igru ​​i podijelite je s prijateljima i zajednicom Gameglobe. Budite jedinstveni i radite ono što ste željeli dugo vremena. Ovde vas čekaju!

 

Gameglobe online registracije