Bookmarks

Galaxy on Fire 2

Alternativni nazivi: Galaxy on Fire 2

Igra Galaxy on Fire 2 je online igra o prostoru bitaka u galaksiji. Ova igra je čekao cijeli svijet, nakon uspješnog projekta prvog dijela igre. Milioni ljudi igraju Galaxy on Fire na telefonima.

Dakle, Galaxy on Fire 2, i ne može zadovoljiti navijače proizvoda Apple, kao što je nedavno igri je razvijen za platformu iOS.

Tu je i verzija Galaxy on Fire 2 Android, posebno dizajniran za mobilne telefone na Android (verzija 2.3 gore).

Online igre Galaxy on Fire 2, možete preuzeti na apsolutno bilo koji site koji nudi ovu mogućnost. Besplatno mogućnost preuzimanja igara je torrent datoteke, ali da ga preuzeli morate instalirati program na računalo.

Prije igra, provjeriti o Galaxy on Fire 2 video, gdje možete naći vodič u igru, koristi od načina igre i druge karakteristike igre.

U Galaxy on Fire 2 kom igraju mnogo jednostavnije nego bilo koja druga mobilna verzija.

Događaji u igri odvija na lice protagonista - Keith Maxwell. Morao je da se teško test da prođe u prvoj utakmici. Ali avantura nije nad njim. Njegov brod je napadnut od strane zla gusari. Nakon događaja on ulazi u dalekoj galaksiji. Da se vrati kući, on će morati izgraditi snažan brod, ali je potrebno puno detalja koje je potrebno da zaradite novac.

Keith će razmotriti plan da se vrati kući i postepeno uvesti ga u stvarnost. Ali problemi on ne radi. On će i dalje boriti protiv vanjskih neprijatelja, da se bave misterioznim rasa koja se stalno napada civile i baznih stanica.

Sama igra je podijeljena na nekoliko odvojenih sektora prostor. Između njih možete slobodno putovati. Postoje sistemi koji će biti konfiguriran neprijateljski raspoloženi prema vama, i tu je, i obrnuto. Također, postoje mnoge sigurne biljke. Međutim, za vas u igri, tu je još jedna opasnost - to je idem pirati.

za pomicanje između prostora sektora, bit ćete na relej.

Svaka planeta (nebesko tijelo) ima ogroman stanica. Ogroman komada željeza imaju nekoliko funkcija u igri:

- hangar za modernizaciju brodova;

- Marketplace;

- Referentni stranice (gdje si dobio posao).

U halama možete ispuniti očekivanja različitih ličnosti, koji će vam dati bilo bi: na uništavanje pirata ili prevoz ljudi. Potraga dobijete određenu količinu kredita. Ako ste novac za nešto što nije dovoljno, možete se uključe u trgovini.

Buy Store u prostoru, morate ih dostaviti gdje su najpotrebnije. Ovo je obično najudaljenije svemira.

Također možete baviti bušenja asteroida. Oni imaju svoje razlike. Najbolje asteroid, koji je označen klase A. To može sakriti u sebi dragulja.

Otkrijte u Galaxy on Fire 2 tajne, a onda igra će biti mnogo lakše.

Uronite u ovom neverovatno kosmički svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more