Bookmarks

FTW

Alternativni nazivi: FTWars

Online igra FTW & ndash; browser-based free MMORPG, koji pokriva tri stila igre: PvP (& laquo; igrač & amp; igrač & raquo;), PvE (i laquo; igrač & amp; Okoliš & raquo;) i RVR (i laquo; carstvo & amp; carstvo & raquo;). Da biste pokušati sebe u ovom prilično duhovit igračka, morate imati:

1) PC sa operativnim sistemom, nije niža od XP (Service Pack 2) / 2000 (Service Pack 4) / ME;

2) Najnovija verzija preglednika Mozilla Firefox.

Da biste pokrenuli igri morate ići na stranicu za registraciju FTW, koji se nalazi na zvaničnom sajtu igre.

Registracija igri FTW nenormalno lak. Navedite:

& bull; Vaš e-mail;

& bull; lozinku;

& bull; ime junaka;

& bull; odabrati jednu od dvije utrke i hellip; & nbsp;

& hellip; i sve! Možete utrti put za istraživanje. Korak FTW online registracije ne zahtijeva skidanje bilo kupaca. Da, i sve ispravke, ozbiljan potrošnja saobraćaj i riltayma u igri nećete vidjeti. Razlog je u tome što FTW online & mdash; browser zabavno, kao što je spomenuto gore. I neka grafika nisu slijepi sjaj, ali njegove oči, sve dobro, prijatno. Pristojan zaplet i dobro razvijena u igri socijalna komponenta za podsticanje mašte čistije svake moderne motor sa 3D-čari, odvlače pažnju od glavne & ndash; & Laquo; živi & raquo; komunikacija. I ovdje je važno. Igrati online morate FTW i Australijanci, a Islanđani, Amerikanci i drugi ljudi različitih nacionalnosti, zanimanja i statusa u društvu. To je, naravno, samo začiniti gameplay.

igrati igre online morate FTW ili Dendrunom ili mehanički. I oboje su se pohvaliti vlastite njuh, individualnost u parametrima, sučelja i zgrada. Furs su mobilni, da marširaju u formiranju i žive pod totalitarnim režimom. Nasuprot tome, Dendruny spor i nespretan, to je sloboda-ljubavi, a samim tim i njihov život se javlja u meditativnom anarhiju. Divine mehaničke radnje Nanonirvana, Dendrunov & ndash; Vječno plodova Pinocchio. Počevši već od samog vlastita imena, može se zaključiti da je FTW online igra nije bez ironije, ponekad oduševljene sarkazam ili čak i neke crnog humora.

Lokalni borbeni sistem je apsolutno nije teško. Za reprodukciju FTW u potpunosti, morat će ući u borbu prilično često. Da biste to učinili, odaberite žrtva (baziran na ime ili na nivou) i napad. Bitka automatski počinje da dođe do kraja u 15. kolu. Gube značajne dobitke u odnosu na oštećenje ili onaj čiji je život i laquo; pada & raquo; 20 ispod.

Originalni stvari koje utiču na različite karakteristike, moći ćete kupiti u lokalnoj trgovini. Pet ćete početi malo kasnije, s pojavom dovoljno iskustva. Neki od zgrada izgrađena od strane vas, donijeti koristi: u financijama, inventar, vještine.

Pored toga, u FTW Play & ndash; nije samo borba ili druženje. To također znači i hellip; Da, to radi! Dendruny zaraditi za život u vrtu, krzno i ​​ndash; na transporter. Međutim, poseban posao za vas osobno, to neće biti. Sve što vam treba & ndash; odrediti vrijeme i dalje rade svoj posao. Uplata primite, kako se očekuje, na kraju rada. Također možete zaraditi od napada drugih igrača ili obavljanje mini-zadatke. Međutim, u prošlosti, ne možete uvijek dobiti novac, ali bilo koji drugi komunalni, uključujući i iskustvo.

Dakle, ukratko o priči (i više zabave ćete naučiti sve za igranje). FTW online igra će vam ponuditi da odete na nezamislivo daleke galaksije ZaChuM (koji je, Musty ormar Universe). To je tamo i poslati su prethodno navedeni u ovom dokumentu rase, jer su se smatrali apsolutno beznadežna. Dendruny i krzno cijelo vrijeme na rubu nemilosrdnog rata. Odredili smo više na čijoj ste na, i na & ndash; pojačajte sudbina svemira FeTreeWar!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more