Bookmarks

Od prašine

Alternativni nazivi: Od prašine

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400+

Memorija: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4 GB

od prašine - strateška igra u realnom vremenu sa nekim kontrolama arkada. Od samog početka, mi ćemo osjetiti malo idol, koji vjeruje u male grupe tamnoputi domorodaca. Trikovi od prašine će uvijek biti u pratnji projekcije tih istih Indijanaca ritualima održan u svoju čast. Čim čujete poznate melodije, vidjet ćete desetak siromašni domoroci, znate - im je potrebna tvoja pomoć, vašu podršku i pomoć, jer oni vjeruju u tebe, ti verujem implicitno.

Visoka meta

od prašine, koji igraju vrlo zanimljiv i uzbudljiv, će nam reći o velikom cilju smuglokozhih domoroci koji moraju pronaći i istražiti naslijeđe predaka, lijevo oko svijeta igra. Evo i tajne vještine, omogućuju vam da kontrolirati sile prirode i važne informacije o svijetu. U potrazi za koju baštine, zajedno sa svojim štićenicima će se razviti nekoliko desetina odvojenih otoka, gdje ste zapravo pokazati ono što je pravi Bog.

moć

Svi pas igru ​​od prašine će biti ispunjen demonstraciju sile božanstva, koje ćemo promijeniti teren, neka rijeka leđa, vegetacijom pustinje i odvod močvara. Međutim, utjecaj na našu djecu, mi, nažalost, ne možemo. Jedino što možemo učiniti je da ih obavijestiti da je put do obližnjeg oltar, gdje naredna poruka ranijih, je zaključan i da će morati pričekati. Bilo je tih oltara i portali su u mogućnosti da nam pošaljete na drugi otok i je glavna svrha svakog nivoa igre. U ukupno, svaki nivo je četiri oltara i jedan prolaz u sljedeći nivo. Pristup će biti zatvorena, a vi ćete morati da sve njihove božanske vještine koje drže svojim vjernim domorodaca na sljedeću poruku. Promijeniti svijet igra će biti moguće s malim kursor se nalazi u sredini ekrana. Ako želimo napraviti oazu, to će biti dovoljno da zalijem pustinji s vodom ako je potrebno da se napravi jezera, onda sa pečatom pijeska iz ležišta, i tako dalje. D. Glavni i osnovni zadatak da za stanovanje područja oko oltara, totema i otvoriti put do drugog.

Elemental Snaga

U početku, od prašine, igra u kojoj ne bi bilo veoma teško, neću staviti igrač pred ozbiljnim izazovima. Međutim, s razvojem parcele, snagu prirodnih elemenata će skliznuti više i više ozbiljnih testova, a posljednjih dana bog će morati da se znoji ozbiljno. Jake struje voda se lako širi svjetlo pijeska brana i neprijateljski Flora će isporučiti ozbiljne neugodnosti. Vatreni stabla će biti postavljena na vatru sve oko, miniranje i voda će eksplodirati od vrućine i svih ovih specifičnosti moraju se primjenjivati. Wild bomba će biti savršen alat za polaganje prolaza u stijenama. Usput, imaju izbliza i njihova štićenika, srušio njihovog naselja u blizini jedne od oltara. Njihov malo naselje je jednostavno privući prirodnih katastrofa i da vas kao svog zaštitnika božanstvo, i pravovremeno će morati tražiti načine da ih zaštiti. Na kraju krajeva, u selu će biti izgubljen u neuspjeh vaše misije.

 

Računalo igra od prašine