Bookmarks

Fortnite

Alternativni nazivi: Fortnite

Fortnite online besplatno fantastična igra sa elementima preživljavanja i strijelca, praćenog u crtanom stilu. Kombinacija čudovišta zastrašujućeg u svom izgledu i isprepletenih duhovitih trenutaka je posjetnica ove online zabave. Igra se zaista pokazala originalnom. Kompanija Epic games, prilikom izrade projekta, koristila je motor Unreal Engine 4, tako da se ispostavilo da je svijet igara mobilan i dinamički se mijenja. Ovde vas čekaju neverovatne avanture. Možete osjetiti neizrecive riječi emocija!

Igrači se moraju vratiti u virtualne prostore, gdje je puno čudovišta. U tim trenucima kada se borite s njima, igra Fortnite postaje treća osoba. Upravljajući svojim karakterom, ulazite u vrele bitke sa raznim zlim stvorenjima koja dolaze u čitavoj gužvi. Ali vi ćete imati priliku da se pripremite za ove bitke. Stvar je u tome da je svet ovde uređen na tako zanimljiv način da vaše akcije zavise od doba dana. Tokom dana se bavite izgradnjom i jačanjem utvrđenja, kao i pripremom raznih zamki za čudovišta. Čim noć padne na tlo, čudovišta vas pucaju u punoj snazi. U ovo doba dana bolje je biti na sigurnom mjestu, a ne lutati negdje na otvorenim površinama, jer ta strašna stvorenja osjećaju sebe gospodare situacijom i lako su spremna uništiti svakoga tko pokazuje nebriga. Počevši od Fortnite-a da igrate, trebali biste nastojati da ih nađete, da ne bi drhtali od straha, čim se drugi dan završi. Nemilosrdno pucajte na dosadna čudovišta, nakon što napravite zalihe željenog oružja. Ne ostavljajte zla bića nikakvu šansu!

Odmah nakon što vas registracija Fortnitea odvede u svijet otvorenih igara, počnite se navikavati. Dok je u dvorištu svjetlo, brzo prikupite više resursa i izgradite svoju kuću. Biće vam potrebni građevinski materijali kao što su drvo, kamen, cigla. Konstrukcija je jedan od najvažnijih aspekata igre. Zato ćete tokom igre poboljšati ono što ćete moći da kreirate. Promjene su podložne krovovima, tavanima, stepenicama i drugim elementima zgrada. Još jedna veoma važna stavka je oružje. I to je takođe predmet poboljšanja. Dostupno za nadogradnju dostupnih oružja. Da navedemo jedan primjer. Koristite jednostavni samostrel, i vremenom dodajete i pištolj za omamljivanje, i tamo vidite da može biti opremljen eksplozivom. Igranje igre Fortnite znači stalno se razvija i postaje jači. Ali, zapamtite da suđenja postaju sve ozbiljnija.

Proces igre uključuje i jednu kompaniju i zajedničku igru. Da bi se efikasno suočili sa invazijom čudovišta, igrači često stvaraju saveze i klanove. Pronađite sebe pouzdanim drugovima i djelujte zajedno s njima. Videćete, biće još zanimljivije!

Ne zaboravite na originalni način rezanja sa drugim igračima. Niste bačeni na ostrvo u društvu 90 igrača i trebalo bi da ostane samo jedan pobednik. U ovom slučaju, možete:

  • za pribavljanje sredstava;
  • pronalaženje sanduka sa opremom;
  • za izgradnju utvrđenja;
  • Pucaj i uništi protivnike;
  • sakrijte se od neprijatelja;
  • teritorija za ispitivanje;
  • umire iz stalno suženog područja djelovanja;
  • win!

Fortnite će vam pružiti priliku da uživate u slobodnom vremenu besplatno. Ne gubite ni minutu i pridružite se zabavnoj gaming zajednici. Neka se sve vaše nade ostvare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more