Bookmarks

Za čast

Alternativni nazivi: Za čast

Game For Honor i njegovo porijeklo.

Kada pregledate novu kompjutersku igru, započnite argumente, koji je žanr, sa nekim motorom koji radi na njemu, ko objavljuje i druge srodne atribute. Ali najmanje je poznato, kao što je zamišljen od strane autora, i koliko je vremena prošlo prije početka njenih udaraca.

Game For Honor izlegla je u glavi Jasona Vandenberga više od 10 godina. Poticaj je služio kao umetnički kursevi zapadne bitke snimljene sa Jasonom, a zatim je počeo razmišljati o načinu prenošenja elemenata kontrolera mačevima. Kada je ideja stvorena, on je ponudio raznim izdavačima, ali dugo vremena niko nije želeo da se petlja sa nepopularnim žanrom, misleći na odsustvo ciljne publike. Ali to nije bio jedini razlog zbog kojeg tehnologija u to vrijeme nije bila realistična. I tako se desilo da je Jason Vandenberg bio u stanju da "rađa" za čast samo 12 godina nakon njenih ideja.

Ipak, ispostavilo se da će se dijete još uvijek pokazati ne samo održivim, već i iznenađujuće zabavnim. Igračka nije nečiji nastavak, već potpuno odvojen proizvod sa jedinstvenom pričom.

At E3 2015 najava igre projekta sa single-user / multi-user modom u žanru haka i ubijanja, i priprema se da oslobodi svog izdavača Ubisoft proljeće 2016. Za čast će biti moguće preuzeti najrelevantnije platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Gde u srednjem vijeku.

Teški oklopi, mačevi, snažna, stroga lica vojnika koji su se okupili na bojištu je za čast, realna borbena igra u trećem licu. Vreme je da napravite sudbonosan izbor o tome koga ćete postati u ovoj srednjovekovnoj priči:

 • The Legions unbeaten rytsarem
 • The Warborn nasilni vikingom
 • Odabrani mirni samuraem
Čekalo je bojno polje okupano morem krvi i biti angažirano u strategiji razvijanja taktike, u kombinaciji sa saveznicima protiv neprijatelja i napadati ih iz bliskih i dalekih granica. Proces je tako realan da ćete se osjećati kao sila utjecaja koja ovisi o težini oružja.

Za preuzimanje Za čast, morate malo pričekati, i možete ići na jednu misiju ili dijeliti s prijateljima prolazi.

Trump For Honor na PC-u na druge emocionalne proizvode. Možemo reći da je ovo igra za žilave muškarce koji osjećaju posebnu gužvu nakon porasta bijesnog adrenalina u venama, strasti i druge kemijske reakcije.

Kao u životu, likovi se ne pridržavaju pravila "jedan na jedan" i mogu napasti nekoliko ljudi na jednom, i često to čine. Zamislite da naiđete na gomilu, vičete na bojni krik, a onda držite mač na udaru. Stvarno bi trebalo da postoje najteže ruke koje se mašu i da ne čekamo da sistem automatski to uradi za vas. Pošto je vaš protivnik takođe pravi igrač koji pobedi bitku prvi koji greškom uhvati drugog i prouzrokuje fatalnu ranu.

Game značajke.

Game For Honor je izazvao mnogo buke i ne može čekati da igrači zauzmu mjesto monitora odlaskom na vojnu kampanju, ostavljajući svoje žene da zadrže ognjište, dok ne vrate štit ili štit. I da biste pobedili u svim bitkama, razmišljajte i reagujte brzo, koristeći raspoložive mogućnosti igranja.

 • Pick tri frakcije ratnika, samuraja ili vikinga
 • Sistema Art of Battle help mechom
 • Obdumyvayte military strategiyu
 • Razvivayte talents geroev
 • Srazhaytes u single-player kampanji, ili rame uz rame sa druzyami
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more