Bookmarks

Football Manager

Alternativni nazivi: Football Manager

& nbsp;

Manager Football Online & ndash; sportski online strategija koja će biti u interesu navijača fudbalskih bitaka. Ovaj nogomet simulator je razvila Sports Interactive i je redovna serija, poznatog nogomet serije Football Manager, koji je počeo 1992. godine (pod nazivom Championship Manager). Ova igra je bila prva koja je implementirala upravljanje tim nogomet i hellip;

Da bi započeo igrajući igre online football manager, da se registruju football manager, koji je kako slijedi: za aktiviranje igri račun vam je potrebna početnu stranicu, ili klikom na ovaj link & nbsp; http: // store. steampowered. com / o /, besplatno online igre platforma na pari, s kojim možete započeti igru. Ovo je zapravo registraciju u menadžerska igra nogomet.

Sistemski zahtjevi za instalaciju Internet platfoma Steam:

- Windows XP, Vista ili 7;

- 512 MB RAM-a;

- procesor sa 1 GHz ili bolji.

Za Mac - Intel Mac OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 ili kasnije.

Preporučuje se dva-tipku miša, i takzhe1 GB slobodnog prostora na tvrdom disku, i & nbsp;

širokopojasni internet vezu.

online nogometni menadžer nudi vam da igraju ulogu fudbalskog trenera jednog od klubova. Izbor je širok, kao što će se tražiti više od pedeset zemalja svijeta, za ono što će morati birati klub među glavnim ligama širom svijeta. & Nbsp;

manager online igra nogomet ima dovoljno dobar sistem za pomoć i obuku. Zahvaljujući informacijama u ovom sistemu ćete biti u mogućnosti da razumiju ono što se događa u ovoj igri. Unatoč činjenici da je ovaj sistem je dizajniran prvenstveno za početnike do iskusnih igrača, ove informacije mogu biti od koristi, kao menadžer nogomet online igra se stalno nadograđivati, a svaki put kad se pojaviti neke nove mogućnosti. Sa ovim znanjem, moći ćete da vode uspješan i ispunjen igra.

U ovom izdanju igre (Manager Football 2012), došlo je do nekih inovacija i poboljšanja. Ovdje su osnove, koje pozivam vas da upoznam

& nbsp; - sposobnost vođenja, gdje i kada želite da;

& nbsp; - sposobnost da učestvuju u transferima i zaključivati ​​ugovore; & nbsp;

- Advanced & nbsp; rad izviđača;

- poboljšanje u 3D mehanizam motor pogled;

& nbsp; - pametnije sučelje;

& nbsp; - intonacija, & nbsp;

- postojanje novog režima treniranja.

više o ovim inovacije mogu se pronaći na službenoj web stranici Manager Football.

Pored ovih inovacija, igre football manager online je još dosta bitno modifikovanih aspekata, kao što je rad medija, press konferencija, junior sistem i sistem za stvaranje nove igrače. Osim toga, promjene su napravljene u integraciji s društvenim mrežama, mehaniku prijateljske timovi za upravljanje, pa čak i neki aspekti igre. Za detalje o svakom od ovih aspekata, možete pronaći niz videa koji će uskoro biti dostupan na zvaničnom sajtu igre.

Da igrati menadžerska igra nogomet online li rješavanje raznih zadataka i donošenja važnih odluka, kao što je na primjer, koji proizvode na terenu, i koji napusti klupu. Morate definirati taktiku igre, praviti izmjene, daje instrukcije, gledajući utakmicu i hellip;

Kao nadzornik, menadžer nogomet igrati imate u obavljanju svojih dužnosti i izvan vidokruga. Na primjer: da se uključe u izboru igrača za igre, sudjelovati u transfera, da komunicira s novinarima, i tako dalje.

Menadžer nogomet igra će biti zanimljivo, nije ni čudo ove igre je daleko jedan od najboljih u ovom segmentu. Dakle, ako ste zainteresirani u ovoj igri, menadžer nogomet registracija će vam omogućiti da se osjećaju kao profesionalac!

Svrha igre, mislim da razumem, to je osvojiti što više trofeja kup! & Nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more